Peter Simon Futbal Futbal

Rožňavskí futbalisti chcú s lídrom prekvapiť: Na trávniku necháme maximum!

Klub MFK Rožňava sa pripravuje na dôležitý zápas. Verejnosť vyzýva na podporu.

Ilustračný obrázok k článku Rožňavskí futbalisti chcú s lídrom prekvapiť: Na trávniku necháme maximum!
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Na domácom trávniku klubu MFK Rožňava sa futbalisti naplno pripravujú na zápas s lídrom tabuľky, klubom Družstevník Veľký Horeš. Bilancia zápasov nasvedčuje o sile súpera, keďže sa nachádza na prvom mieste tabuľky 4. ligy a domáci klub až na 13. priečke. Rožňavčania tak musia zabojovať zo všetkých síl o čo sa samozrejme posnažia. „Chceli by sme pozvať všetkých fanúšikov Rožňavy na tento dôležitý zápas. Príde k nám súper, ktorý jasne vedie štvrtú ligu a smeruje za postupom. My sa však pokúsime prerušiť ich sériu bez prehry a určite necháme na rožňavskom ihrisku naše maximum. Verím, že si ľudia prídu na svoje a uvidia kvalitný zápas s našim víťazstvom,“ uviedol pre náš web futbalista klubu MFK Rožňava Filip Kovács.

Poďme sa však spoločne pozrieť na tohtoročnú sezónnu bilanciu oboch spomínaných klubov. Prvým je Družstevník Veľký Horeš, ktorý má zatiaľ 18 odohraných zápasov a z toho 17 víťazstiev a jednu remízu. Klub má na konte 88 strelených gólov a 11 inkasovaných, za čo si doposiaľ pripísal 52 bodov.

Ich súperom sa v sobotu stane domáci klub MFK Rožňava, ktorý je momentálne na 13 priečke tabuľky. Hráči majú na konte 19 odohraných zápasov, z toho päť s úspešným koncom. V dvoch prípadoch remizovali a v dvanástich prehrali. Do rožňavskej brány sa doposiaľ strelilo 44 gólov a hráči loptu dostali do brány súpera v 22 prípadoch. Rožňava má zatiaľ 14 pripísaných bo­dov.

Zápas sa uskutoční v sobotu 2. apríla 2016 od 15:30 hod. na futbalovom štadióne v Rožňave.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM