Peter Simon Správy

Rožňavské kúpalisko finišuje s prípravami na sezónu: Poznáme termín otvorenia aj cenu vstupného!

Sezóna navštevovania kúpalísk onedlho vypukne. A ináč tomu nebude ani v našom meste.

Ilustračný obrázok k článku Rožňavské kúpalisko finišuje s prípravami na sezónu: Poznáme termín otvorenia aj cenu vstupného!
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Slnečné lúče začínajú priostrovať a všetci sa tešíme len na jedno – kedy sa zrelaxujeme na slniečku, či osviežime v bazénoch. Preto sme si už teraz posvietili na termín otvorenia kúpaliska v našom meste a ceny vstupného. Ako nás priamo v areáli kúpaliska informovala Marta Domiková, kúpalisko v tomto roku otvorí svoju bránu verejnosti už 25. júna. 2016 o 9:00 hod. ráno. „Dúfam, že počasie bude tento rok priaznivé a kúpalisko si bude môcť užiť čo najviac návštevníkov. Momentálne sa vykonávajú náterové práce, čistenie bazénov, máme naplánované ešte aj kosenie a strihanie kríkov,“ informuje Domiková a spresňuje, že práce vykonávajú zamestnanci Technických služieb v našom meste. ***„Pre deti tento rok pribudnú dve hojdačky,“ spresnila Marta Domiková.

Kúpalisko ponúka aj ranné plávanie

„Pre plavcov je k dispozícii klasický 50 m bazén v ktorom je ohrievaná voda, ale aj tri detské bazény,“ vraví správkyňa Domiková. Ako ďalej pokračovala, aj v tejto sezóne môžu plavci využiť tzv. ranné kúpanie, ktoré je plánované denne od 06:00 – 08:00 hod. počas pracovných dní, v sobotu a nedeľu od 08:00 – 09:00 hod. Kúpalisko bude otvorené denne od 9:00 hod. do 19:00 hod., pondelňajšie dopoludnia sú sanitačné, takže v pondelok je to od 12:00 hod.

Areál ponúka aj príjemné prostredie pre oddych a občerstvenie. Keď vás omrzí plávanie, pustiť sa môžete do hrania golfu na mini ihrisku, basketbalu, volejbalu i tenisu. Nosiť nemusíte so sebou nič, všetky športové potreby vám požičajú. „Dokúpili sme ešte desať kusov lehátiek, keďže bol o ne minulý rok záujem,“ spresňuje Domiková.

Ako je to s cenou vstupného?

Cena vstupného sa oproti vlaňajšku nezmenila. „Dospelí si za celý deň zaplatia 3 eurá a deti do 10 rokov 1,50 eura. Ak sa rozhodnete ísť na kúpalisko po 15:00 hod., zaplatíte 2,00 eurá. ZŤP a deti do troch rokov majú vstup na kúpalisko zadarmo,“ dodala na záver Marta Domiková.

Pozrite si v našej galérii fotky vypusteného bazéna.

Obrazom: Kupko v Rožňave sa pripravuje na sezónu
17
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM