Peter Simon Rôzne

Rožňavčania vytvorili debutový videoklip: RENAISSENSE už teraz pripravuje ďalšiu novinku! VIDEO

Rožňavská formácia RENAISSENSE, ktorá sa zúčastnila metalového festivalu Wacken open air, zverejnila svoj debutový videoklip ku piesni Past In Motion. Pozrite si video, ktoré zachytáva rôzne momenty :)

Ilustračný obrázok k článku Rožňavčania vytvorili debutový videoklip: RENAISSENSE už teraz pripravuje ďalšiu novinku! VIDEO
Zdroj: Dnes24.sk

Ako nás informoval člen skupiny Ľubomír Sentpetery, videoklip sa natáčal, ako inak na legendárnom metalovom Wacken Open Air festivale , kde slovenská skupina zožala úspech. Klip je zostrihom záberov zo samotného vystúpenia skupiny, ale aj a ich pobytu a zážitkoch z obrovskej akcie, ktorú zažili. Ako sme zistili skupina momentálne nezaháľa a v súčasnosti pracuje aj na druhom štúdiovom albume.

„Sú to jednoducho spomienky na celý Wacken. Na záberoch vidieť aj ukážky z dlhej cesty na vystúpenie a momenty nášho celého pobytu. Samozrejme najviac obsadené sú zábery z nášho samotného vystúpenia pred približne šesť tisíc ľuďmi,“ prezradil Ľubomír.

Ako dodal, o kameru sa postaral Bullhead City Circus a Peter Mihalik. Do strihu sa pustil bubeník kapely Ladislav Majernyík.

Pozrite si v našej galérii debutový videoklip rožňavskej skupiny RENAISSENSE.

Foto: ilustračné

VIDEO: Rožňavčania vytvorilI debutový videoklip: RENAISSENSE však nezaháľa!
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM