Peter Simon Správy

Rožňavčania sa nebabrú: Niektoré ich priznania na Facebooku vás fakt zaskočia!

Zúrivé emočné výlevy, priznania k opileckým príhodám i nevere, ale aj stratené a nájdené mobily, hľadanie práce či zoznamka. Aj toto nájdete na stránke, kde si Rožňavčania môžu vyliať srdce anonymne. Tí v sebe našli nebývalú odvahu, a niektoré úprimné vyjadrenia vyrážajú dych, pozrite!

Ilustračný obrázok k článku Rožňavčania sa nebabrú: Niektoré ich priznania na Facebooku vás fakt zaskočia!
Zdroj: Webnoviny.sk

Fenomén stránok s priestorom pre anonymné priznania si získal veľkú obľubu aj v našom meste. Na facebookovú stránku, ktorá dáva Rožňavčanom možnosť anonymne sa vyjadriť, pribúdajú každý deň ďalšie a ďalšie príspevky. Zdá sa, že keď Rožňačania nemusia prezradiť svoju identitu, ukazujú svoju druhú tvár. Niektoré príspevky pobavia, niektoré možno aj pobúria. Vybrali sme pre vás tie najšťavnatejšie.

  • Ahojte priznávam sa, že sa mi páči holka, čo robí v Tescu. Ma krásne oči a pekný úsmev. Pri samoobslužných ju vidím, alebo niekedy aj v kase či tovar vykladať.
  • Nechápem ľudí, ktorý pohoria na kolíkoch na cvičisku, slalome.
  • Priznávam že mám 27 rokov a som zamilovaná ako pubertiačka. Ale má to háčik, som zadaná.
  • Ďakujem susedom na Okružnej 5 ktorý ma budia s tým že počúvam ich resp. jej vzdychy a vzliky. Ďakujem a inak krásne ráno prajem všetkým.
  • Priznávam, že milujem svojho bývalého, aj keď sa so mnou rozišiel kvôli jednej obyčajnej šlapke.
  • Pozdravujem chlapíka asi okolo 40 v dámskych nohaviciach s americkým vzorom, ktorý dnes hojdal malého chlapčeka na ihrisku pri Inkube. Také nohavice už dlho zháňam.
  • Priznávam sa, že neznášam keď sme vonku a chlalani začnú trepať o iných dievčatách, že ta ma taký zadok, ta je veľmi pekná ,tá bola včera v legínach a podobne.
  • Priznávam sa že tie baby čo si retušujú fotky to fakt preháňajú vyzerá to hrozne a ešte horšie keď to stretneš na ulici.
  • Priznávam sa, že sa mi strašne páči moja spolužiačka na strednej, ale nechcem jej to povedať, lebo keby sme sa pohádali, tak neviem čo by s nami bolo.
  • Týmto pozdravujem vodiča čierneho Lamborghini, dúfam že ti spadne na to auto prinajmenšom meteorit. Ľudia, ktorí jazdia po meste ako blázni a ohrozujú život druhých ľudí len kvôli frajerine a ich (primitívnej) radosti mi prídu trápny.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM