Peter Simon Správy

Rožňavčania oslávili Nový rok veľkolepým ohňostrojom: FOTO a VIDEO z námestia

Nový rok vítali obyvatelia nášho mesta prevažne na Námestí baníkov. Pozrite si fotky a video!

Ilustračný obrázok k článku Rožňavčania oslávili Nový rok veľkolepým ohňostrojom: FOTO a VIDEO z námestia
40
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Námestie baníkov v Rožňave lemovali stovky obyvateľov mesta, aby spoločne privítali príchod Nového roku. Ten sprevádzal viac ako desaťminútový ohňostroj. Pozrite si fotky a video!

Posledný deň roku 2017 už tradične patril oslavám. Obyvatelia Rožňavy sa spoločne zišli ako jedna veľká rodina v srdci nášho mesta a oslávili príchod Nového roku, ako sa patrí. Na Rožňavčanmi zaplnenom námestí to proste žilo.

Pre prítomných si samospráva nášho mesta pripravila tradičný súhrn najzaujímavejších momentov, ktoré sa udiali uplynulý rok a nechýbal ani príhovor primátora, Pavla Burdigu.

V centre mesta sa ľudia začali schádzať už približne tridsať minúť pred slávnostným odpočítaním posledných sekúnd odchádzajúceho roka. Niektorí si zatiaľ krátili čas v blízkych baroch a disko cluboch.

Po spoločnom odrátaní príchodu Nového roku prišiel na rad viac ako desaťminútový pestrofarebný ohňostroj. Ten rozžiaril nebo nad celým mestom. Pozrite si, ako sa nám ho podarilo zachytiť na foto a video. Ak ste boli na námestí aj vy, možno sa na záberoch nájdete tiež :)

Video: Peter Simon / Zdroj: Facebook
Obrazom: Takto sa v Rožňave oslavoval Nový rok 2018
40
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM