Radka Deckerová Od Vás

Rožňavčania chcú zatočiť s odpadkami. Príďte pomôcť...

Už toho majú dosť! Aktivisti, rybári aj radnica spojili svoje sily, aby spoločne v sobotu vyrazili do boja s odpadkami. V prvý deň víkendu si tak posvietia na špinu, ktorá špatí rieku Slaná, ale i potok Drázus. Pridať sa môžete aj vy...

Akciu organizujú členovia občianskeho združenia Com.unity, Miestna organizácia Slovenského rybárskeho zväzu a mesto Rožňava. Verejný zber odpadu sa bude konať v sobotu na vopred vytýčených úsekoch tokov rieky Slaná a potoka Drázus.

[blockquote]“Zá­leží nám na prostredí v akom žijeme a kde často trávime náš voľný čas," vysvetľujú svoju akciu organizátori. Tí sa zároveň rozhodli osloviť hlavne mladú generáciu, aby vyhrnula rukávy a v úvodný deň víkendu prišla pomôcť skrášliť rožňavskú prírodu i okolité prostredie.[/bloc­kquote] Ak teda ani vy sa už na špinu po zlezení snehu nemôžete pozerať, spravte si v sobotu čas a príďte ráno o ôsmej na starú autobusovú stanicu. (veľká betónová plocha oproti zimnému štadiónu). Technické vybavenie je zabezpečené. V prípade nepriaznivého počasia sa zber presúva na iný termín, ktorý organizátori neskôr upresnia.

roznava24.sk/mesto Rožňava

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM