Peter Simon Správy

Rožňavčan Stevie Heart prichádza so špecialitkou na Halloween: Cover k známej piesni, VIDEO!

Známy hudobník Stevie Heart z nášho mesta vyrukoval s novým videom. Ako vidieť, na Halloween sa už pripravuje aj on.

Ilustračný obrázok k článku Rožňavčan Stevie Heart prichádza so špecialitkou na Halloween: Cover k známej piesni, VIDEO!
Foto: Stevie Heart

Známy hudobník z nášho mesta s kapelou vyrukoval s parádnym videom. Štefan Emödi, ktorý vystupuje pod umeleckým menom Stevie Heart predviedol svoju novinku. Zdá sa, že uňho doma už prevláda Halloweenska atmosféra.

Ešte vo štvrtok, 26. októbra 2017 vo večerných hodinách na svojom facebooku informoval verejnosť, že ak jeho fanúšikovia vyčkajú do súmraku, tak sa majú na čo tešiť, a rozhodne nesklamal.

Stevie Heart prišiel so špeciálnym videom na Halloween ako sa patrí. Cover piesne Thriller od Michaela Jacksona naživo na jeden záber vo vlastnom aranžmáne – čo dodať. Umelci sa predviedli a ich výkon si zaslúži obdiv.

Kvalita prevedenia známej piesne v podaní Števa a kapely naznačuje azda jediné. Muzikanti sa z hudobnými nástrojmi asi aj rovno narodili :)

Video v kvalite 4k, ktoré uzrelo svetlo sveta len pred niekoľkými hodinami si pozreli už stovky ľudí. Ak ste ho ešte nevideli, nezúfajte. Nájdete ho pod článkom.

CONTACT:

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM