Peter Simon Správy

Rožňavčan Robo Šimko s novým videoklipom: Spieva v duete s Karmen Pál-Baláž, VIDEO

Skupina MassRiot na čele s Robom Šimkom vydala videoklip k piesni Tvárou v tvár. Jedná sa o duet so speváčkou Karmen. Poriadne to rozbalili.

Ilustračný obrázok k článku Rožňavčan Robo Šimko s novým videoklipom: Spieva v duete s Karmen Pál-Baláž, VIDEO
Zdroj: youtube

Rožňavská hudobná skupina MassRiot na čele so spevákom Robom Šimkom len pred niekoľkými dňami vydala svoj nový videoklip k piesni Tvárou v tvár.

MassRiot si na duet prizval Karmen Pál-Baláž. Výber sa oplatil, keďže vznikla krásna pieseň. V klipe si okrem spomínaného Roba Šimka, ktorý to rozbalil na gitare a speváčky Karmen zahrala v úlohe čašnícky aj Liliána Beláková.

„Je to v druhý singel z nášho albumu NIEČO SA DEJE. Jedná sa o baladu o muzikantskej láske, každý nech si z toho vyvodí záver,“ uviedol pre náš web spevák Robo Šimko.

Pozrite si v našej galérii klip ku piesni Tvárou v tvár, kde zahviezdila aj Karmen z Rožňavy.

Klip sa natáčal v Rožňave. „Rozhodli sme sa urobiť duet s Karmenkou preto, lebo je naša skvelá kamoška, je výborná, spieva jej to nenormálne a zaslúži si podporu. Spolupráca s Karmen je vždy úžasná. Na vysokej ale aj kamarátskej úrovni, je to veľký profík a skvelé dievča,“ prezradil Šimko.

„Veľmi ma potešilo, keď ma Robo oslovil, aby som s ním naspievala duo na ich nový album. Pesnička sa mi hneď zapáčila, keď mi ju poslal. S Robom sa mi spieva dobre, a tak som do toho šla. Nedávno mi zavolal, že s kapelou idú natáčať k pesničke klip. Točilo sa nám super, bola to veľká sranda. Pár záberov sme museli zopakovať niekoľkokrát, lebo sme nezvládli udržať vážny pohľad jeden na druhého a začali sme sa smiať,“ doplnila pre Rožňavu 24 Karmen.

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM