Radka Deckerová Od Vás

Rožňavčan majstrom Slovenska v písaní na stroji: Stal sa ním žiak z Obchodnej akadémie v Rožňave

V dňoch 11. - 12. 3. 204 sa uskutočnili vo Velkom Mederi Majstrovstvá Slovenska v spracovaní informácií na počítačoch a to v úprave textu na PC a v písaní na PC.

Ilustračný obrázok k článku Rožňavčan majstrom Slovenska v písaní na stroji: Stal sa ním žiak z Obchodnej akadémie v Rožňave
Foto: Radka Deckerová

Z Obchodnej akadémia sa zúčastnili traja žiaci, ktorí skončili na krajskom kole tejto súťaže na na prvých troch miestach v jednej alebo v druhej kategórii.

Žiaci Obchodnej akadémie v Rožňave zabojovali aj na Majstrovstvách SR a získali pekné umiestnenia:
Radovan Mike sa stal majstrom Slovenska v úprave textu na PC a skončil na 7. mieste v rýchlosti a presnosti písania na PC. Radovan Mike postupuje na majstrovstvá sveta, ktoré sa uskutočnia v Budapešti. Alexandra Szepessyová skončila na 5. mieste v úprave textu na PC. Tomáš Hajdúk skončil na 13. mieste v rýchlosti a presnosti písania na PC.

Celkove ako škola skončila v úspešnosti žiakov na 2. mieste.

„Všetkým žiakom srdečne blahoželám a ďakujem za reprezentáciu Košického samosprávneho kraja, mesta Rožňavy aj našej školy. Zároveň ďakujem aj pani učiteľke PaedDr. Emílii Gajdošovej, ktorá sa už dlhodobe venuje našim žiakom a za pravidelné úspechy bude aj ocenená Ďakovným listom predsedu Košického samosprávneho kraja za aktívnu a úspešnú pedagogickú prácu“, prezradil riaditeľ školy Baláž.

Rožňavčan majstrom Slovenska v písaní na stroji
3
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM