Jakub Forgács Krimi

Rožňavčan (20) na fiate dostal šmyk a potom to prišlo: Náraz až do 3 odstavených áut, plota aj stĺpu!

Hrozivá búračka na ceste. Mladý Rožňavčan (20) s autom značky Fiat Bravo dostal šmyk a vyšiel mimo spevnenú časť vozovky. Potom nasledovali už len nárazy!

Ilustračný obrázok k článku Rožňavčan (20) na fiate dostal šmyk a potom to prišlo: Náraz až do 3 odstavených áut, plota aj stĺpu!
Zdroj: Policajný zbor SR

„V stredu v skorých ranných hodinách Rožňavčan (20) viedol Fiat Bravo v obci Rakovnica (okr. Rožňava) v smere od Štítnika do Rožňavy, pričom po výjazde z ľavotočivej zákruty, už na priamom úseku cesty, dostal s vozidlom šmyk, ktorý nezvládol a vyšiel mimo spevnenú časť cesty,“ uviedla krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

„V šmyku narazil do vedľa cesty odstavenej Škody Favorit, potom do odstavenej Škody Fabia na opačnej strane cesty a následne aj do VW Polo. Ďalej s vozidlom narazil do kovového plota rodinného domu, ktorý vyhlo a tiež do dreveného stĺpa telefónneho vedenia, ktorý zlomil,“ pokračovala hovorkyňa.

Pri dopravnej nehode podľa Mésarovej spôsobil poškodeným stranám doposiaľ presne nezistenú výšku škody. „Po dopravnej nehode sa mladý vodič podrobil dychovej skúške, pričom mu bola nameraná hodnota 0,72 mg/l alkoholu v dychu, čo je prepočte 1,50 promile,“ povedala.

Mladého Rožňavčana policajti následne zadržali a umiestnili do cely policajného zaistenia. Už čelí obvineniu z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, za ktorý mu hrozí trest odňatia slobody až na jeden rok.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM