Peter Simon Krimi

Rožňavčan (19) dostal na Šafárikovej šmyk: Nechcite vedieť, čo sa dialo ďalej!

Mladý Rožňavčan na Audine dostal šmyk. Na mieste zasahovali hasiči a polícia. Pozrite, čo všetko spôsobil!

Ilustračný obrázok k článku Rožňavčan (19) dostal na Šafárikovej šmyk: Nechcite vedieť, čo sa dialo ďalej!
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

K dopravnej nehode došlo 9. januára 2017 vo večerných hodinách, presnejšie o 20:05 hod. na frekventovanej Šafárikovej ulici v Rožňave.

Ako informovala hovorkyňa košickej polície Jana Mésarová, k zrážke došlo medzi vozidlom zn. Audi, ktoré viedol 19-ročný vodič z Rožňavy a troma zaparkovaným vozidlami.

„Podľa doterajších zistení vodič viedol vozidlo k centru mesta, pričom v dôsledku neprimeranej rýchlosti, stavu a povahe vozovky a poveternostných podmienok dostal s vozidlom na zasneženej ceste šmyk, ktorý nezvládol. Následne prešiel do protismeru, kde narazil do zaparkovaného vozidla zn. Citroen, ktoré v dôsledku nárazu narazilo do ďalšieho odstaveného vozidla zn. Opel, a to nárazom narazilo do ďalšieho odstaveného vozidla zn. Saab,“ spresňuje Mésarová.

Celková škoda na vozidlách podľa nej bola predbežne vyčíslená na 7 100 eur. „Vodič sa pri nehode nezranil, požitie alkoholu u neho zistené nebolo. Na mieste bol vodičovi zadržaný vodičský preukaz a ďalšia jazda vodičovi bola zakázaná. Dopravnú nehodu vyšetrujú rožňavskí dopravní policajti,“ dodala hovorkyňa polície.

Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM