Peter Simon Kultúra

Rožňava pozýva na vianočné akcie: Milá upútavka z dielne mesta vás dostane!

Aj tento rok si v našom meste užijeme poriadnu nádielku vianočných podujatí. Radnica si pri tejto príležitosti pripravila milé video.

Ilustračný obrázok k článku Rožňava pozýva na vianočné akcie: Milá upútavka z dielne mesta vás dostane!
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

December sa blíži a s ním aj tradičný Mikuláš a Vianočné trhy. Tento rok však o zábavu núdza určite nebude. Pri tejto príležitosti mesto opäť natočilo zaujímavú videopozvánku.

Ako nás priamo informoval Stanislav Székely, referent kultúry v našom meste, Mikuláš a Vianočné trhy položili do polohy rozprávkovej a detskej. Zvolili tri milé symboly tohto obdobia. „Filmovanie sa uskutočnilo v Dobšinskej ľadovej jaskyni a trvalo jeden deň. Celý štáb prežil mimoriadne zaujímavé, adrenalínové a hlavne krásne točenie,“ prezradil Székely.

Podľa jeho ďalších slov sa mesto Rožňava snaží, aby upútavky boli zaujímavé a nevšedné. Nesmie však chýbať ani ich vizuálna a samozrejme informatívna výpoveď.

Program na Mikuláša a vianočné trhy je nadmieru pestrý, originálny a pripravený pre všetkých bez rozdielu veku. „Srdečne pozývame všetkých občanov na nezabudnuteľné chvíle na námestie, do športovej haly a na Vianočné trhy,“ dodáva Stanislav Székely.

S pripravovaného programu môžeme spomenúť dňa 4. decembra návštevu Mikuláša v MŠ a DSS, 5. decembra sa stretne Mikuláš s občanmi na námestí baníkov, kde bude pripravená tribúna s osvetlením. Nebude chýbať ani rozsvietenie vianočného stromu. Prekvapeniami, ktoré stoja za to bude určite KRST ROŽŇAVSKEJ HYMNY a OHŇOSTROJ a kopec ďalšieho. 6. decembra zas máte možnosť navštíviť športovú halu, kde sa uskutoční rodinná športová zábava. Vianočné trhy sa v našom meste organizujú v dňoch 8. až 10. decembra 2015. Nebude chýbať ochutnávka a predaj zabíjačkových špecialít, ŠČAMBA – ľudová kapela, koncert skupiny Mixtape a veľa ďalšieho.

Pozrite si priložené video, v ktorom nájdete všetky potrebné informácie.

Foto: ilustračné

Pozvánka na Mikuláša a Vianočné trhy 2015 v našom meste
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM