Peter Simon Futbal

Rožňava otočila zápas až v druhom polčase: Hráči MFK kladú dôraz na tréning pred zápasmi

Hráči klubu MFK Rožňava sa snažia pri každom zápase uspieť. Nebolo tomu inak ani v poslednom domácom meraní síl proti mužstvu MFK Veľké Kapušany.

Ilustračný obrázok k článku Rožňava otočila zápas až v druhom polčase: Hráči MFK kladú dôraz na tréning pred zápasmi
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Hráči klubu MFK Rožňava v sobotu hostili mužstvo MFK Veľké Kapušany. Po nevydarenom prvom polčase, kedy Rožňavčanom chýbalo nasadenie, pohyb a túžba po víťazstve, sa domácim hráčom podarilo otočiť priebeh hry v tom druhom, kedy nastrieľali do brány súpera až tri góly

„Do prvého polčasu sme nenastúpili podľa predstáv. Nedarilo sa nám kombinačne, no napriek tomu sme si dokázali vytvoriť šance, ktoré zostali nepremenené. Hostia z jedinej nebezpečnej akcie dokázali pred polčasom skórovať. Cez polčasovú prestávku sme si v šatni povedali, že musíme zlepšiť pohyb a hrať sebavedomejšie, čo sa nám aj napokon podarilo a dokázali sme skórovať do brány súpera. Strelili sme tri góly a súpera sme už do ničoho nepustili,“ uviedol tréner klubu MFK Rožňava Ladislav Dávid.

Hráčom sa momentálne aj celkom darí, za čo svedči fakt kvalitnej zimnej prípravy a samozrejme aj tréning pred zápasmi. „Snažili sme sa postaviť nový káder hráčov, ktorí sú odchovaný v Rožňave,“ dodal Dávid.

MFK Rožňava – MFK Veľké Kapušany 3:1 (0:1)

Góly: 50. Jaroslav Figúr, 59. Peter Sappanoš, 88. Jakub Ďuríček – 41. Ivan Schevchenko

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM