Rôzne

Rožňava opäť ožije Country bálom: Veľká akcia pod holým nebom už tento piatok!

Po dlhšej dobe sa v Rožňave opäť uskutoční, pre mnohých dobre známy, tradičný Country bál. Open air akcia pod holým nebom privíta v piatok 29. mája 2015 na pódiu známe mená country štýlu.

Ilustračný obrázok k článku Rožňava opäť ožije Country bálom: Veľká akcia pod holým nebom už tento piatok!
Zdroj: TASR

Na vonkajšom pódiu na Námestí baníkov 35 v areáli klubu Rakwa vás čaká zaujímavý a pútavý program plný kvalitných kapiel. Do tanca a dobrej nálady vám budú hrať Michal Tučný Revival Band z Česka, v regióne dobre známe Betliarské vidly či One Man Show Janýka „Tiger“ Oravca, ktorý to odpáli so svojou gitarou.

„Rozhodli sme sa nadviazať na minulé ročníky a pripraviť aj tento rok výnimočný program,“ hovorí jeden z organizátorov, ktorý prevádzkuje Rakwa Music Club i v Rožňave vychytenú pizzériu.

Pre návštevníkov je okrem kvalitnej muziky a dobrej nálady pripravené aj občerstvenie a taktiež vychladené čapované pivo či kofola a iné alko a nealko nápoje. Na podujatí nebude chýbať ani Veselá farma so svojimi bio produktmi. Ochutnať tak budete môcť napríklad grilované špeciality vrátane syrov či klobások.

Country bál v Rožňave začína o 19-tej hodine. Vstupné stojí 3 eurá.

Na rožňavskom námestí to bude tento piatok žiť už od 15-tej. Ešte pred Country bálom je totiž pripravený bohatý program pre deti k ich prichádzajúcemu sviatku. Viac sa dočítate tu!

Titulné foto: ilustračné

Country bál v Rožňave už tento piatok!
3
Galéria
Country bál v Rožňave už tento piatok!
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM