Peter Simon Od Vás

Rožňava očami čitateľa: TIETO zábery vám vyrazia dych!

Do redakcie nám prišiel tip od čitateľa, ktorého zaskočil poriadny bordel a rozsypané smeti za nákupným strediskom na sídlisku Juh. Sami sme sa išli presvedčiť. Nad týmito zábermi budete neveriacky krútiť hlavou...

Ilustračný obrázok k článku Rožňava očami čitateľa: TIETO zábery vám vyrazia dych!
Zdroj: Dnes24.sk

Podľa našich informácii je toto miesto nadmieru znečistené už dlhší čas. Pri príchode sme zachytili jednu, predavačku ako vynáša smeti. Pri našich otázkach a pohľade na smetisko bola zhrozená. „Ako vidíte vynášam smeti vo vreci a poriadne zabalené, od náš to určite nikto nie je,“ povedala a dodala: „Chodia tu rómovia aj mladí po večeroch, tipujem to na niekoho z nich.“

Od čias ako dokončili a otvorili nákupné stredisko, sa za jeho chrbtom vytvorila akási zóna pre mladých. Chodia sa tam prechádzať, korčuľovať, ale ako mnohí mladí, vedia sa aj zabávať a niečo si vypiť. „Podľa mňa je to tak, že tie smeti zamestnanci vynesú zabalené, ale chodia sem rómovia a prehrabávajú sa v tom, trhajú sáčky a toto je výsledok. Chodia sem aj mladí po nociach a boh vie, čo tu robia, no a ráno nás prekvapí takáto spúšť,“ povedala Janka, ktorá sa sem pravidelne zájde na korčuliach.

Čitateľovi, ktorý nám poslal tip, veľmi pekne ďakujeme. Téme sa budeme aj naďalej venovať, naša redakcia osloví aj mestskú políciu.

Ak sa vyskytne v Rožňave niečo zaujímavé, ale aj niečo, čo vás pobúri alebo naopak poteší či prekvapí, neváhajte a dajte nám o tom vedieť na e-mail: simon@global24.sk.

Poriadný neporiadok na Juhu
6
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM