Peter Simon Futbal

ROZHOVOR: Futbalista Adrián Szaniszló o cieľoch Bohúňova v novej sezóne

Dlhoročný futbalista z nášho okresu Adrián Szaniszló prezradil vízie muzstva FK Sokol Bohúňovo do ďalších futbalových zápasov. Prečítajte si, čo povedal aj o zmenách v kádri.

Ilustračný obrázok k článku ROZHOVOR: Futbalista Adrián Szaniszló o cieľoch Bohúňova v novej sezóne
Zdroj: Dnes24.sk

V uplynulom kole ste hostili Vlachovo, skórovali ste iba po penaltách, mali ste aj iné šance?

Samozrejme to, že sme vyhrali 2:0, sa cení, súper bol mimoriadne húževnatý, ale žil s nádejou na dobrý výsledok. My sme dokázali zahodiť aj nemožné, po prvom polčase mohlo byť pokojne 5:0. Súper mal jednu závažnú strelu na bránu po nakopnutí Dobošom súpera. V závere síce padol gól, ale pre postavenie mimo hry neplatil. Víťazstvo sa nerodilo ľahko no mohlo byť pohodovejšie.

S akým cieľom idete do ďalších zápasov, budú vám chýbať nejakí hráči?

Neviem, či budeme raz hrať pokope, nakoľko vždy niekto chýba. Káder síce má 18 –19 členov, ale v Rudnej sme boli ledva jedenásti i vďaka tomu, že som i sám neprišiel na zápas. Naopak doma proti Vlachovu sme mali piatich hráčov na striedanie. Teraz zase po zranení Ferencza riešime brankársky post, nakoľko bude chýbať Dókuš, Rákai nemá záujem, takže to bude ešte veselé. Samozrejme radi by sme uspeli v Honciach, kde sa nám už podarilo dvakrát po sebe naplno bodovať, ale súpera nepodceňujeme a ten sa predsa raz musí chytiť.

Ako ste spokojný s výsledkom v Rudnej?

Osobne som v Rudnej nebol, ale podľa slov hráčov sme mohli v tom férovom zápase pomýšľať i na bod. Žiaľ, zranenie Pál Baláža a neúčasť hráčov to prekazili. Vďaka však patrí každému, kto v zápase bojoval.

S akými cieľmi idete do novej sezóny, aké zmeny nastali v kádri?

V novej sezóne si myslím môžeme s posilami poraziť hocikoho, ale môže sa stať, že prehrať tiež s hocikým. Súťaž sa vyrovnala, do mužstva zapadli Jovičania (Lovaš, Podracký, Doboš, Porada) ako i Jablonovčania (Pál Baláž, Szabó). Káder je široký. Príprava stagnuje a tiež žiaľ dochádzka na tréningy je žalostná. Dúfam, že sa nám to nevypomstí. O týždeň nás čaká mimoriadne ťažký kvalitou nabitý súper z Krásnohorskej Dlhej Lúky.

Foto: Berti Antoni

Zdroj: Štefan Tomášik

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM