Peter Simon Správy

Rozhodovanie o rozdelení mestských peňazí pokračuje: Chystá sa ďalšie stretnutie

Mesto Rožňava a poslanci Mestského zastupiteľstva v Rožňave v spolupráci s OZ „Otvor dvor“ pozývajú na pokračovanie 1. diskusného fóra. Tieto témy sa budú preberať!

Ilustračný obrázok k článku Rozhodovanie o rozdelení mestských peňazí pokračuje: Chystá sa ďalšie stretnutie
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Mesto Rožňava a poslanci Mestského zastupiteľstva v Rožňave v spolupráci s OZ „Otvor dvor“ pripravujú pokračovanie diskusného fóra o rozdeľovaní peňazí. Preberať sa budú dôležité témy.

Ako informoval koordinátor projektu Dionýz Kemény, na prvom stretnutí občanov oboznámili s cieľom participatívneho rozpočtu, harmonogramom plnenia jednotlivých etáp rozpočtu, boli im predstavení členovia výkonného výboru, boli oboznámení s návrhom kritérií na hodnotenie projektov, dostali informáciu, kde je možné na stránke mesta získať všetky podklady k participatívnemu rozpočtu.

„Na druhom stretnutí budeme pokračovať s nasledovným programom, a to voľba členov do výkonného výboru z radov občanov, schválenie kritérií na hodnotenie projektov, návrh tém na rok 2019, prezentácia investičných zámerov mesta a návrhy občianskych projektov – diskusia,“ upresnil Kemény.

Stretnutie sa uskutoční 14. februára 2018 od 17:00 hod. v spoločenskej sále Mestského úradu.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM