Peter Simon Kultúra

Rocková mládež si prišla na svoje. Stále populárna kapela Konflikt odohrala koncert v Rožňave

Legendárna slovenská punkrocková kapela Konflikt je na scéne už desiatky rokov. Koncertovať prišla aj do nášho mesta. Pri tejto príležitosti sa okrem nej na pódiu vystriedali aj dve predkapely a zábava sa rozprúdila, ako sa patrí.

Ilustračný obrázok k článku Rocková mládež si prišla na svoje. Stále populárna kapela Konflikt odohrala koncert v Rožňave
Zdroj: Dnes24.sk

Na začiatok sa v Rakwa music clube rožňavským punkáčom predstavila domáca formácia Zatmenie Mysle, ktorých už v Rožňave dobre poznať. Po ich vystúpení sa na pódium postavila skupina Punkreas z Moldavy nad Bodvou, ktorú pozná ako mladá, tak aj stará generácia rockerov. A napokon okolo polnoci vyskočili na pódium členovia skupiny Konflikt. Rožňavčanom odohrali ich známe piesne, ktorými sa dostali do podvedomia punkovej hudobnej scény na Slovensku, ale aj v zahraničí. Počas celého večera panovala príjemná atmosféra plná rockových melódií.

„Som veľmi rada, že môžem vidieť Konflikt a Punkreas na jednom pódiu. Je to taká moja srdcovka z mladosti,“ povedala Michaella.

„Prišiel som hlavne kvôli Konfliktu, lebo som ich ešte naživo nevidel, ale rad si vypočujem aj Zatmenie Mysle a Punkreas, chalani majú dobré piesne a hudbu,“ prezradil Peter.

Prinášame vám fotky a video z tohto koncertu.

Rocková noc v Rakwa music clube
21
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM