Peter Simon Správy

Radnica s VIDEOpozvánkou na dni mesta: Vnútri Michael Jackson aj Pavol Burdiga!

Po minuloročnom úspechu s videom, ako pozvánkou na podujatie Dni mesta Rožňava sa opäť radnica pustila do realizácie projektu. Tentoraz na záberoch nájdete tohtoročné ťaháky akcie. Ak ste video ešte nevideli, tak nezúfajte. Nájdete ho v článku!

Ilustračný obrázok k článku Radnica s VIDEOpozvánkou na dni mesta: Vnútri Michael Jackson aj Pavol Burdiga!
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Mesto už minulý rok vyrukovalo s videopozvánkou. Bola to premiéra, tá sa medzi Rožňavčanmi dobre uchytila a tak radní nezaváhali a svetlo sveta aj tento rok uzrelo video, v ktorom okrem nášho primátora mesta Pavla Burdigu prehovorili aj účinkujúci.

Mesto Rožňava sa určite snaží, aby upútavky boli zaujímavé a nevšedné. Nesmie však chýbať ani ich vizuálna a samozrejme informatívna výpoveď. Video uzrelo svetlo sveta len 2. augusta 2016 a odvtedy sa jeho pozretia neustále zvyšujú.

Vo videu okrem pekných scenérií, ktoré ponúka naše mesto, nájdete aj osobné pozvania účinkujúcich, a ďalšie informácie. Hymna nášho mesta sa dostala medzi hlavné zvukové stopy záberov. Okrem toho tam nechýba príhovor primátora nášho mesta Pavla Burdigu, ktorého na jednom zábere vidieť na ozaj netradičnom mieste. Schválne, uhádnete, kde to je :) Viac sa dozviete už v spomínanej videopozvánke.

V roku 2016 Dni mesta a Rožňavský jarmok bude prebiehať v dňoch 15. až 17. septembra 2016. V týchto dňoch resp. v tom týždni sa zvyknú organizovať aj sprievodné športové alebo kultúrne podujatia. „Vyzývame preto organizácie a kluby, aby písomne predložili plánované podujatia organizované v rámci Dní mesta ako sprievodné akcie, a to názov podujatia, miesto a čas realizácie,“ spresňuje Erika Švedová.

Návrhy môžete posielať v termíne do 8. augusta 2016 do 9:00 hod. e-mailom na adresu: erika.svedova@roznava.sk, alebo poštou na adresu Mestský úrad, Odbor školstva, kultúry, mládeže a športu, Šafárikova 29, 048 01 Rožňava. Okrem toho sa môžete osobne zastaviť aj v kancelárii prvého kontaktu na mestskom úrade.

Foto: ilustračné

Pozvánka na Dni mesta Rožňava 2016
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM