Samospráva

Radnica robí prieskum: Máte záujem o nájomný byt? Zapojte sa do prieskumu

Uznesením Mestského zastupiteľstva v Rožňave bol schválený zámer výstavby bytového domu Nadabula II. Okrem toho pripravuje mesto prieskum, nakoľko majú Rožňavčania záujem o byty v tomto dome. Do neho sa môžete zapojiť aj vy.

Ilustračný obrázok k článku Radnica robí prieskum: Máte záujem o nájomný byt? Zapojte sa do prieskumu
Zdroj: Dnes24.sk

Navrhovaný objekt novostavby by mal byť umiestnený vedľa súčasného bytového domu. Mal by mať 6 bytových jednotiek – 1. nadzemné podlažie, 2. nadzemné podlažie a podkrovie. V každom nadzemnom podlaží sa nachádzajú dve bytové jednotky s vlastným príslušenstvom.

V rámci bytu je riešené zádverie, chodba, spálňa, priechodná obývacia izba dispozične spojená s kuchyňou. Z kuchyne je možný vstup do komory na potraviny. V bytovej jednotke sa nachádza samostatné WC a kúpeľňa s vaňou, umývadlom, miestom pre pračku a priestorom vyhradeným pre plynový kotol. Príslušenstvo bytu tvorené komorou sa nachádza na chodbe a bude slúžiť na odkladanie bicyklov, lyží a pod.

Prieskum záujmu o nájomné byty postavené s podporou štátu s bežným štandardom

Do 20. septembra môžete vyplniť, vďaka ktorému radnica zistí potenciálny záujem o nájomné byty postavené s podporou štátu. Údaje z dotazníka budú slúžiť výlučne na štatistické spracovanie. Vyplnený dotazník môžete odovzdať v kancelárii 1. kontaktu na prízemí MsÚ v Rožňave alebo zaslať mailom na adresu: ludmila.cernicka@roznava.sk

Dotazník je možné vyžiadať v kancelárii 1. kontaktu MsÚ Rožňava, alebo priamo elektronicky na stránke mesta Rožňava.

Foto: Ilustračné

Zdroj: Mesto Rožňava

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM