Peter Simon Správy

Prvý deň na kúpalisku v Rožňave: Pozrite si momenty na FOTKÁCH A VIDEU

Letná sezóna je v plnom prúde. Svedčia o tom aj tropické teploty, ktoré na kúpalisko prilákali stovky obyvateľov mesta. Pozrite si, ako to vyzeralo hneď v prvý deň na tom rožňavskom...

Ilustračný obrázok k článku Prvý deň na kúpalisku v Rožňave: Pozrite si momenty na FOTKÁCH A VIDEU
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Sezóna navštevovania kúpalísk vypukla aj v našom meste. Slnečné lúče počas víkendu poriadne priostrovali. Stovky obyvateľov Rožňavy sa rozhodlo schladiť vo vode. Ako nás priamo v areáli kúpaliska informovala Marta Domiková, kúpalisko v tomto roku otvorilo svoju bránu verejnosti v sobotu 25. júna 2016 o 9:00 hod. ráno. „Otváranie kúpaliska v Rožňave prebehlo podľa plánov. Počasie doprialo. Ľudia začali chodiť priebežne. Dnes sme sezónu začali ranným plávaním o 8:00 hod. Otužilci mali vstupné zadarmo. Od deviatej sa následne otvorilo kúpalisko naplno. Všetky naplánované rekonštrukcie sme zvládli. Mesto Rožňava s Centrom voľného času zas pripravilo aj zaujímavé aktivity. Ceny pre verejnosť platia podľa platného cenníka na tento rok,“ uviedla Domiková.

Čítajte tiež: Rožňavské kúpalisko otvára brány: Všetky ceny pokope

Areál ponúka aj príjemné prostredie pre oddych a občerstvenie. Keď vás omrzí plávanie, pustiť sa môžete do hrania golfu na mini ihrisku, basketbalu, volejbalu i tenisu. Nosiť nemusíte so sebou nič, všetky športové potreby vám požičajú. „Dokúpili sme ešte desať kusov lehátiek, keďže bol o ne minulý rok záujem,“ spresňuje Domiková.

Stovky návštevníkov

Horúčavy k vode prilákali množstvo nadšencov. Ako uviedla Domiková, s návštevnosťou v prvý deň je spokojná. „V prvý deň kúpalisko navštívilo celkom 706 ľudí. Aj tento rok sme sa rozhodli pre možnosť náramkov na ruku, čo sa už minulý rok vyplatilo a tým klesol počet vstupov načierno,“ hovorí Marta Domiková.

Animačné aktivity v priebehu celého dňa

Mesto Rožňava spolu s Centrom voľného času v našom meste počas celého dňa pripravovalo v areáli kúpaliska rôzne športové aktivity. „S animátormi sme sa zišli ešte pred otvorením a prichystali všetko potrebné. Všetci návštevníci môžu zažiť prevažne rôzne športové aktivity. Okrem toho sme sa venovali aj najmenším deťom v malých bazénikoch. Animátorom sa podarilo zatiahnuť do hier dosť veľa ľudí. Takéto aktivity sa budú na kúpalisku organizovať túto sezónu počas júlových a augustových víkendov v časoch od 10:00 hod. do 12:00 hod. a od 14:00 hod. do 16:00 hod.,“ doplnila kultúrna referentka mesta Rožňava, Lenka Leštáková.

Nami opýtaní prítomní návštevníci si vodu a celkovú atmosféru na kúpalisku len pochvaľovali.

Pozrite si v našej galérii fotky a video z prvého dňa na rožňavskom kúpalisku :)

Prvý deň na kúpalisku v Rožňave
1
Galéria
Obrazom: Kúpalisko v Rožňave otvorilo svoje brány
40
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM