Peter Simon Futbal

Prvé kolo Rožňavčanom vyšlo: Súper takú gólovú nádielku určite nečakal, VIDEO

Úvodné kolo IV. ligy hráčom klubu MFK Rožňava vyšlo určite podľa predstáv. Veď u súpera nastrieľali množstvo gólov.

Ilustračný obrázok k článku Prvé kolo Rožňavčanom vyšlo: Súper takú gólovú nádielku určite nečakal, VIDEO
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Mužstvo "Áčka z nášho mesta cestovalo v úvodnom kole 4. ligy do Veľkých Kapušian. Súper chcel doma určite uspieť. Naši hráči mu však nedali žiadnu šancu. Gól do našej brány padol len raz. Do brány súpera však až osemkrát. Podľa hráčov sa na trávniku súpera dobre kombinovalo. Rožňavčanom k výkonu zatlieskali aj domáci diváci. Už v stredu majú hráči na programe odohrať druhé kolo. Tentoraz opäť cestujú na východ, presnejšie ku nováčikovi 4. ligy do Parchovian.

Veľké Kapušany – MFK Rožňava 1:8 (0:4)

Góly: Figúr 3, Lippai 2, Drobňák, Ďuríček, Husár

„Do Kapušian sme cestovali s jasným cieľom zvíťaziť. Od prvej minúty sme boli na trávniku lepším mužstvom. Dobre sme kombinovali, a aj napriek veľmi tvrdej hre domácich sme sa nenechali vyviesť z koncentrácie. Bolo len otázkou času kedy príde prvý gól a ten strelil v 19– tej minúte po ukážkovom kope spoza šestnástky Ákos Lippai. Do polčasu sme pridali po pekných kombinačných akciách ďalšie 3,“ hodnotí priebeh hry strelec troch gólov Figúr.

Ako ďalej spresnil, druhý polčas už Rožňava na trávniku jednoznačne dominovala. „Súperovi sme takmer nedali loptu a pokračovali vo výbornej efektivite z prvého polčasu. Strelili sme ďalšie 4 góly a aj napriek inkasovanému gólu sme s loptou na svojich kopačkách v pohode dohrali zápas. Úžasné bolo, že za odvedený výkon sme zožali potlesk od domáceho publika,“ dodal Figúr.

Foto: ilustračné

Veľké Kapušany – MFK Rožňava 1:8 (0:4)
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM