Peter Simon Správy

PRVÉ FOTO: Prezident SR Andrej Kiska v Rožňave!

Pred malou chvíľou k nám zavítal prezident Slovenskej republiky Andrej Kiska, ktorý sa okrem iného stretol aj so študentmi gymnázia v našom meste. Jeho program však len začal. Pozrite si naše zábery ako prví!

Ilustračný obrázok k článku PRVÉ FOTO: Prezident SR Andrej Kiska v Rožňave!
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Dnes 25. septembra 2015 približne okolo 12:00 hod. sa v našom meste začali objavovať vozidlá patriace prezidentskej kolóne. Oficiálny program prezidenta, ktorý zahŕňa viacero stretnutí, sa začalo pred budovou historickej Radnice v našom meste uvítaním prezidenta a jeho delegácie. Následne sa všetci presunuli do Radnice, kde prebehlo rokovanie prezidenta s primátorom Rožňavy Pavlom Burdigom.

Program hlavy štátu pokračoval návštevou Gymnázia P. J. Šafárika a zaujímavou diskusiou so študentami školy.

Tá sa uskutočnila v aule školy za prítomnosti vedenia gymnázia a desiatok žiakov každej vekovej kategórie.

Program prezidenta Slovenskej republiky pokračuje návštevou Strednej odbornej školy v Štítniku a stretnutím so starostom obce Štítnik. Prezident má naplánované aj pracovné stretnutie s vedením obce Betliar a prehliadku kaštieľa Betliar.

Jeho oficiálny program zavŕši verejná diskusia s občanmi Rožňavy, ktorá sa uskutoční dnes, 25. septembra, so začiatkom od 16:25 hod.

V teréne sa počas celého dňa nachádza aj náš redaktor, ktorý vám teraz prináša prvé zábery návštevy prezidenta SR v Rožňave.

Rozšírený článok s fotkami a videom vám náš spravodajský portál prinesie po skončení stretnutia a následnom spracovaní materiálu.

Prvé foto: Prezident Andrej Kiska v Rožňave!
23
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM