Peter Simon Rôzne Rôzne

Prvé fotky z vydarenej akcie: TAKTO to vyzeralo na Betliarskom country kotlíku

Novinkou štvrtého ročníka Betliarskeho country kotlíka bol aj prvý ročník Minipivného festivalu. Nechýbala však duša celej akcie a to súťaž vo varení kotlíkového gulášu a futbalové zápasy. Pozrite si prvé momentky v našej galérii ;)

Ilustračný obrázok k článku Prvé fotky z vydarenej akcie: TAKTO to vyzeralo na Betliarskom country kotlíku
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Pravé vyvrcholenie letnej sezóny? Kde inde ako na Betliarskom country kotlíku. Svetlo sveta uzrel už štvrtý ročník tohto čoraz známejšieho podujatia. Všetci Gemerčania sa opäť mohli tešiť na bohatý kultúrno-spoločensko-športový program. Organizátori si pripravili aj zaujímavé novinky.

Pozrite si v našej galérii prvé momentky z víkendového podujatia v Betliari. Článok s fotkami a videom už pripravujeme.

Ale poďme pekne po poriadku. Dušou celého podujatia bola aj tento rok súťaž o vecné ceny vo varení kotlíkového gulášu a neoddeliteľnou súčasťou sú taktiež futbalové zápasy družstiev. Hralo sa pritom takisto o vecné ceny.

Na svoje si na Betliarskom kotlíku prišli, ako inak, celé rodinky vrátane ich najmladších členov. Pre deti si nachystali detskú zwónu. A čo v nej? Tvorivé dielne v spolupráci s Centrom voľného času Rožňava a občianskym združením Vesna z Gemerskej Polomy, skákacie hrady, buble, Tajomná komnata s možnosťou fotografovania sa v dobových odevoch, Vodníkovo, divadelné predstavenie v podaní Petra Szőlősa, floorball, bedminton či speedbedminton a kopec iného.

Ako po iné ročníky nechýbal ani bohatý hudobný program a ukážky zásahu dobrovoľných hasičov zo Slavošoviec.

Prvé fotky z vydarenej akcie: Betliarsky country kotlík 2015
38
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM