Peter Simon Správy

Príďte fandiť na námestie aj dnes! Takáto atmosféra panovala včera priamo v srdci mesta!

O tom, že aj naše mesto žije hokejom, niet pochýb. Organizátor, obchodík Veselá Farma, pripravila pre fanúšikov hokeja sledovanie priamych prenosov priamo v srdci Rožňavy. Atmosféra každým zápasom graduje. Premietať sa bude aj dnes! Čítajte viac ;)

Ilustračný obrázok k článku Príďte fandiť na námestie aj dnes! Takáto atmosféra panovala včera priamo v srdci mesta!
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Bujaré výkriky, povzbudzovanie, chutné dobroty, pivko a pohodový večer s priateľmi je zaručený. Toto všetko zažívajú hokejoví fanúšikovia na Námestí baníkov v Rožňave. Už dnes sa k nim môžete pridať aj vy! Okrem toho na vás čakajú aj zaujímavé súťaže.

Predajňa Veselá Farma, ktorá sa nachádza na Námestí baníkov v Rožňave, pripravila pre Rožňavčanov veľkú hokejovú párty, ktoré graduje každým zápasom. Priamo pred predajňou môžete sledovať hokejové zápasy slovenskej reprezentácie, ale aj ďalšie atraktívne zápasy z majstrovstiev, ktoré sú čo nevidieť tu. Na včerajšom premietaní si diváci, okrem chutnej klobásky a špecialít farmy, vychutnali dobre vychladené pivko, kofolu a iné dobroty.

Pred zápasom našej reprezentácie zahralo návštevníkom na dobrú náladu dievčenské trio Mixtape. Ich tóny zneli samozrejme aj počas prestávok, kde nechýbali ani zaujímavé súťaže v pití piva a držania pivného suda. „Je to dôležité, aby sme sa tu zišli v čo najväčšom počte. Týmto prejavujeme aj súdržnosť a lokálpatriotizmus k nášmu mestu. Je príjemné počasie, takže si myslím, že toto premietanie má oveľa lepší účinok, ako sedieť niekde v bare, to sa dá aj inokedy. Teraz by sme mali byť všetci na námestí,“ uviedol primátor mesta Pavol Burdiga.

Čo vás dnes čaká? Samozrejme okrem premietania hokeja Slovensko – Nórsko, ktoré sa začne od 20:15 hod. priamo v srdci nášho mesta, si aj dnes môžete pochutnať na špecialitách, ktoré nájdete v stánku Veselá Farma. Okrem toho sa uskutočnia aj súťaže. Tak nezabudnite, dnes o 20:15 fandíme našim aj na námestí v Rožňave ;)

Fotky a video, ako sa fandilo včera v našom meste, nájdete v galérii.

  • Streda 6. máj o 20:15: Slovensko – Nórsko
  • Sobota 9. máj o 16:15: Fínsko – Slovensko
  • Nedeľa 10. máj o 20:15: Slovensko – Rusko
  • Utorok 12. máj o 16:15: USA – Slovensko
Rožňava fandí hokejistom priamo z námestia
1
Galéria
Hokejový zápas Slovensko - Slovinsko
18
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM