Rastislav Búgel Krimi Krimi

Pri dráme zazneli výstrely: Policajti spacifikovali muža, ktorý im do auta ťal sekerou!

Poriadne dramatické chvíle zažili policajti v našom okrese. Na mieste zazneli výstrely. Strecha auta ostala so stopami po sekere.

Ilustračný obrázok k článku Pri dráme zazneli výstrely: Policajti spacifikovali muža, ktorý im do auta ťal sekerou!
Zdroj: Policajný zbor SR

“Dnes (2.3.) dopoludnia bola policajná hliadka vyslaná do obce Hrhov v Rožňavskom okrese preveriť oznámenie, že miestny muž sa prechádza po obci so sekerou v ruke a ohrozuje miestnych obyvateľov. V momente, keď policajná hliadka na služobnom vozidle prichádzala k rodinnému domu, muž sa z dvora rozbehol k policajnému autu a zaťal sekerou do okna na strane spolujazdca a následne niekoľko krát sekerou zaťal do strechy,“ informuje Jana Mésarová, hovorkyňa KR PZ v Košiciach.

Ako informuje polícia, po vystúpení z auta policajti muža upozornili, aby so svojím konaním prestal. “Keďže nereagoval a vo svojom konaní pokračoval, policajti útočníka za použitia donucovacích prostriedkov po predchádzajúcich varovných výstreloch zadržali. Pri služobnom zákroku došlo k ľahkým zraneniam policajtov i podozrivého muža,“ informuje krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

Policajti rovno začali s obhliadkou spôsobených škôd. “Poškodením služobného vozidla (rozbitie okna, spätného zrkadla, poškodenie dverí a strechy vozidla, ako aj poškodenie výstražného svetelného zariadenia) bola spôsobená škoda, ktorá doposiaľ nie je vyčíslená. V tejto súvislosti vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície OR PZ v Rožňave začal trestné stíhanie pre zločin útoku na verejného činiteľa. Podozrivý muž bol umiestnený v zdravotníckom zariadení,“ informuje Jana Mésarová, hovorkyňa KR PZ v Košiciach.

Pri dráme zazneli výstrely: Policajti spacifikovali muža, ktorý im do auta ťal s
7
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM