Peter Simon Samospráva

Premiér Robert Fico v Rožňave: Pozrite si FOTO z jeho návštevy ako prví!

Návrh zákona o podpore najmenej rozvinutým okresom je súčasťou druhého sociálneho balíčka. Rokuje sa aj v Rožňave. Pred malou chvíľou k nám zavítal sám predseda vlády, ktorý sa okrem iného stretne aj s podnikateľmi z nášho regiónu.

Ilustračný obrázok k článku Premiér Robert Fico v Rožňave: Pozrite si FOTO z jeho návštevy ako prví!
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Cieľom tohto návrhu zákona je poskytovať podporu na zabezpečenie rozvoja najmenej rozvinutých okresov v SR formou prípravy a realizácie akčných plánov so špecifikami pre konkrétne okresy.

Medzi najmenej rozvinuté okresy Slovenska patrí Rimavská Sobota, Revúca, Rožňava, Kežmarok a Poltár.

„V stredu 19. augusta 2015 o 11:00 hod. sa na Radnici v Rožňave predseda vlády SR Robert Fico stretne s predstaviteľmi okresov s vysokou mierou nezamestnanosti. Na stretnutí sa zúčastňuje aj minister pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR Ľubomír Jahnátek, minister životného prostredia SR Peter Žiga a štátni tajomníci rezortov financií, hospodárstva, práce a dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja,“ náš web informoval Tlačový a informačný odbor Úradu vlády SR.

Na Radnici v Rožňave nechýba ani náš redaktor, ktorý vám teraz prináša prvé zábery.

Rozšírený článok s fotkami a videom vám náš spravodajský portál prinesie po skončení stretnutia a následnom spracovaní materiálu.

PRVÉ FOTO: Premiér Robert Fico v Rožňave!
9
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM