Peter Simon Kultúra

PREHĽAD: Takýto program vás čaká najbližšie týždne v divadle Actores

Prinášame vám program na mesiac apríl a máj 2015, v ktorom nájdete zaujímavé koncerty a predstavenia. Tešia sa na vás v divadle :)

Ilustračný obrázok k článku PREHĽAD: Takýto program vás čaká najbližšie týždne v divadle Actores
Zdroj: Dnes24.sk

19.4. od 15:00 hod.
POLEPETKO – Polepetko je rozprávka pre deti a mládež. Jej autorom je slovenský spisovateľ, scenárista a publicista Peter Stoličný. Polepetka prvýkrát napísal pre Československý rozhlas v rámci III. celoštátnej prehliadky pôvodných hier pre deti a mládež. Premiéra pod názvom Popletený Polepetko bola 29. októbra 1978 o ôsmej hodine ráno. Bola to pôvodná rozprávková hra pre deti s pesničkami v réžii Viery Weidlerovej, ku ktorým napísal texty Ján Štrasser a hudbu skomponoval Laco Gerhardt. Vstupné: 3,5 eura.

26.4. od 19:00 hod.
Koncert – Lenka Filipová – Koncom mesiaca apríl na vás čaká koncert známej Lenky Filipovej, ktorá je česká speváčka, šansoniérka, gitaristka, hudobná skladateľka a textárka. V Rožňave sa predstaví s hosťami ako Lenny a Jindřich Koníř. Zahrá svoje najväčšie hity a kde? No predsa v divadelnej sále, OKC, Rožňava. Začiatok koncertu je naplánovaný od 19:00 hod. a vstupenky si môžete rezervovať a následne zakúpiť v pokladni divadla a na tel. čísle 0917 676 223.

15.5. od 19:00 hod.
MILO KRÁĽ BAND a Barbora Švidraňová (koncert) – Kapela založená obľúbeným hercom a skvelým muzikantom a skladateľom Milom Kráľom, ktorý je televíznym divákom známy hlavne z účinkovania v seriáloch Búrlivé víno (Erik Halada), Ordinácia v ružovej záhrade, Kolonáda, Doktorka Emma, Vdova, Nevinní. Okrem neho sa spevu zhostí aj populárna sympatická herečka a speváčka Barbora Švidraňová, známa nielen zo seriálových rolí v Búrlivom víne (Karin) či Paneláku, ale jej spevácky prejav zaujal aj v hudobnej show Hlas Česko Slovenska. Vstupné: 8 eur/10 eur.

16.5 od 19.00 hod. a 19.5 od 18.00 hod.
DNI V DAŽDI – Mestské divadlo ACTORES Rožňava uvádza I. a II. premiéru Keith HUFF – DNI V DAŽDI Broadwayský kriminálny hit ocenený prestížnou americkou cenou Josepha Jeffersona. Dvaja chicagskí policajti – Jeden skutočný príbeh. Hrajú: Atila Bocsárszky a Róbert Kobezda.

28.5. od 19.00 hod.
SČISTA JASNA – RADOŠINSKÉ NAIVNÉ DIVADLO BRATISLAVA uvádza komédiu Stanislava Štepku – SČISTA JASNA. Hrajú: Stanislav Štepka, Richard Felix, Vladimír Svitek, Maruška Nedomová, Mojmír Caban alebo Svätopluk Malachovský, Michal Kubovčík alebo Ondrej Hraška, Michaela Szöcsová alebo Gabriela Marcinková, Daniela Tomešová, Ladislav Hubáček, Marcela Vilhanová. Vstupné: 12 eur/14 eur.

Rezervácie: 0917 676 223, pokladňa otvorená: UTOROK a PIATOK 11.00 – 15.00 hod.

Plagáty k všetkým uvádzaným predstaveniam nájdete na našej stránke v kategórii podujatia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM