Peter Simon Rôzne

PREHĽAD: Aktivity, pri ktorých sa vaše deti nebudú nudiť

Centrum voľného času v Rožňave sa venuje každoročne aj počas školského roka záujmovým krúžkom pre deti. My vám prinášame prehľad tých, na ktoré môžete svoju ratolesť prihlásiť.

Ilustračný obrázok k článku PREHĽAD: Aktivity, pri ktorých sa vaše deti nebudú nudiť
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Mgr. Izabella Hurajtová
- Gymnastika – ZÚ ponúka pre všetkých silu, krásu, ohybnosť. Napĺňa túžby detí a mládeže zvládnuť akrobatické prvky, zostavy, preskoky a ladnosť pohybov. Pohybové zručnosti si môžete otestovať aj na súťažiach. Nemecký jazyk – jazyky dnes vládnu svetom. ZÚ v NJ ponúka zvládnuť tento jazyk v hovorenej i písomnej forme. Svoje vedomosti z NJ si účastníci môžu otestovať aj v cvičeniach a v testoch na internete. V CVČ je nemecký jazyk pre všetkých.
- Bedminton – záujmový útvar pre deti a mládež, ktorého cieľom bude naučiť sa zručnosti v v hre, pravidlá a zúčastniť sa aj súťaží.

Bc. Ladislav Dávid
- Florbal – obľúbená kolektívna hra pre žiakov ZŠ i študentov, ktorá sa dá rýchlo naučiť na palubovkách v telocvičniach škôl. Organizujú sa aj pravidelné turnaje.
- Futbalový krúžok l pre deti ZŠ vo voľnom čase. Zelená tráva, futbalová lopta, štadióny, veľké turnaje sú snom mnohých z vás.
- Stolný tenis pre pohybovo zdatné deti a mládež vo voľnom čase .
- Internetové popoludnie – práca s počítačom

Mgr. Petra Bodnárová – Annová
- Študentský parlament – študenti rožňavských škôl reprezentujú a zastupujú mladých ľudí vo verejnom živote v meste. Zúčastňujú sa a organizujú rôzne podujatia pre mladých ľudí, venujú sa práci v prevencii patologických javov , dobrovoľníckej a charitatívnej práci v meste, participácii vo verejnej sfére v spolupráci so samosprávou.
- Žiacky parlament mesta Rožňava Žiaci rožňavských základných škôl reprezentujú a zastupujú deti a mladých ľudí pri riešení rôznych problémov v meste, participujú na rôznych verejných kultúrnych podujatiach a získavajú skúsenosti pri ich organizovaní. Zúčastňujú sa dobrovoľníckej a charitatívnej činnosti v meste.
- Tvorivé dielne, Malí kuchtíci, Výtvarný krúžok V týchto ZÚ sa naučíte zaujímavé techniky v oblasti výroby rôznych darčekových, ozdobných predmetov, spoznáte tajomstvá kuchárov a výtvarných techník a zručností

PaedDr. Silvia Hajdúová
- Literárno – dramatická dielňa** Chceš sa učiť správne, kreatívne vyjadrovať? Máš jedinečnú možnosť venovať sa pantomíme, improvizácii, hraniu rolí, umeniu vystupovať pred ľuďmi, spoznať námetové hry a všeličo iné .....
- Novinársky krúžok Pre všetkých záujemcov, ktorí sa chcú naučiť spracovať aktuálne témy zo života ľudí, spoznať publicistické žánre – interview, reportáže, uverejňovanie vlastných publicistických žánrov a pod.
- Kurz tvorivého písania V ZÚ sa naučíš tvorivo písať beletriu, to všetko môžeš využiť na hodinách slovenského jazyka.

Ing. Ivana Nemčoková
- Spievame v Haviariku Spev obohacuje myslenie a život detí, vyčarí úsmev na tvári a poteší všetkých.

Mgr. Darinka Puškášová
- Anglický jazyk pre MŠ Vzdelávanie detičiek v rámci projektu AJ pre MŠ. Zábavnou formou, pesničkami, hrami je cudzí jazyk zaujímavejší.

MVDr. A. Balážová
- Prírodovedný krúžok , EKo krúžok Chceš poznať zázraky a tajomstvá v prírode, naučiť sa všetko o zvieratkách, rastlinkách? – príď medzi nás, čakajú ťa zaujímavé stretnutia

Športovo – pohybové krúžky v šk. r. 2014/2015 v CVČ
TAEKWONDO – Mgr. Nora Angyalová
BASKETBAL – Maria Buzinkayová
- Mgr. Martin Filo
- Mgr. Marek Filo
- Monika Repaszká
- Beáta Helméczy
FUTBAL – Mgr. Dušan Pollák
- Peter Džačár
- Ing. Filip Pollák
- Karol Šípoš
KARATE – Dušan Banďoš

Viac informácií môžete získať priamo v centre voľného času na adrese: Akademika Hronca 100/9a Rožňava.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM