Peter Simon Kultúra

Prehľad akcií v Rožňave: Zlákajú vás tieto?

Začal nový pracovný týždeň, no v Rožňave si ho možno spríjemniť na niekoľkých zaujímavých akciách. Určite si vyberiete niečo pre seba.

Ilustračný obrázok k článku Prehľad akcií v Rožňave: Zlákajú vás tieto?
Zdroj: TASR

Rožňava – Putnok (futbal)

12. júl 2016 od 18:00 hod., Futbalové ihrisko, Rožňava
Rožňavčania ani počas prestávky nezaháľajú. Tentoraz odohrajú na domácom trávniku prípravný zápas s mužstvom z maďarského mesta Putnok, ktorí hrajú 3. ligu. Príďte podporiť domácich hráčov.

Hviezdne štvrtky

14. júl 2016 od 21:00 hod., Hvezdáreň Rožňava
Gemerské osvetové stredisko vo svojom zariadení rožňavskej hvezdárni pripravilo už siedmykrát ponuku letnej zábavy pre prázdninujúcich, dovolenkujúcich, proste oddychujúcich Rožňavčanov, ale aj návštevníkov nášho mesta. Už teto štvrtok sa môžete tešiť na ďalší zaujímavý film. Kompletný program nájdete na plagáte v kategórii PODUJATIA.

Dobšinský kopec 2016

15. až 17. júl 2016 od 10:00 hod., Dobšiná
Dobšinský kopec to nie sú iba samotné preteky automobilov do vrchu. To je aj množstvo zábavy, ktorú pre všetkých prítomných pripravuje organizátor, Mesto Dobšiná a EHC Dobšinský kopec. Inak tomu nebude ani tento rok. Vychutnať si už onedlho môžete zvučné mená, rýchle autá a kopec zábavy.

Večerné prehliadky kaštieľa Betliar

16. júl od 19:30 hod., Kaštieľ Betliar
Múzeum v Betliari ponúka počas letnej sezóny návštevníkom večerné prehliadky kaštieľa. Tie v minulosti sa konali len sporadicky. Zaujímavosťou prehliadok je, že sprievodcovia sú oblečení v dobových kostýmoch. Návštevníci budú môcť nahliadnuť do jednotlivých priestorov kaštieľa.

Muzikálový večer v Betliari

16. júl od 18:00 hod., Kaštieľ Betliar
Betliarske múzeum si pre vás pripravilo muzikálový večer v kaštieli s Mirkou Drínovou a Petrom Makranským z Divadla Nová Scéna z Bratislavy. Vstupenky sú už v predpredaji v pokladni kaštieľa.

Kultúrne leto 2016

17. júl 2016 od 16:00 hod., Námestie baníkov, Rožňava
Programom rožňavského kultúrneho leta chce mesto pritiahnuť občanov Rožňavy, aby viac trávili čas spoločne na čerstvom vzduchu pri mixe kultúrnych podujatí, aby zrekonštruovaná časť námestia aj s pódiom bola využívaná v prospech verejnosti. Už 17. júla 2016 si môžete vychutnať popoludnie so ZUŠkou, tanečnou skupinou ZUŠ Band a vašou kreativitou.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM