Peter Simon Kultúra

Predĺžený víkend v Rožňave: Vyberte sa do kina, výstavu, či na veľkonočnú párty!

Máte už plány na blížiace sa voľné dni? Pri rozhodovaní kam vyraziť vám môžu pomôcť zaujímavé tipy našej redakcie.

Ilustračný obrázok k článku Predĺžený víkend v Rožňave: Vyberte sa do kina, výstavu, či na veľkonočnú párty!
Zdroj: TASR

Kino Apollo

13. apríl od 16:00 hod., Dom tradičnej kultúry Gemera, Rožňava
Kubo a kúzelný meč – animovaný rodinný USA 2016 101 min. MP, 2 eurá. Nevšedná rozprávka kombinuje úžasnú animáciu s exotikou a tajomnosťou starého Japonska. Dobrodružný, ale aj dojemný príbeh o sile priateľstva a dôležitosti rodiny.

Veľkonočný piatok v TIMES!

14. apríl 2017 od 21:00 hod., Times Club, Rožňava
Veľká RÁDIO EXPRES PÁRTY s JULOM VIRŠÍKOM v TIMES clube už onedlho. Super hity, známy Julo Viršík a kopec zábavy. Toto všetko vás čaká vo vašom obľúbenom TIMES CLUBE v Rožňave.

Seriál vs. realita

15. apríl 2017 od 14:00 hod., Kaštieľ Betliar
Od veľkonočnej soboty 15. apríla budú v miestnostiach, kde sa seriál nakrúcal, vystavené kostýmy Jána Koleníka (János Márton), Anikó Vargovej (grófka Wisznievska), Danice Matušovej (grófka Júlia Wisznievska), Rebeky Polákovej (Margaréta), Zuzany Konečnej (slúžka Katarína) a i. Milovníci histórie a filmu sa okrem kostýmov môžu tešiť aj na rekvizity, ktoré sa v seriáli objavili. Kostýmy navrhla kostýmová dizajnérka Miriam Struhárová a priestory kaštieľa pre potreby seriálu prispôsobili pracovníci múzea. Okrem prehliadky kaštieľa čakajú návštevníkov remeselníci s tradičnými výrobkami, najmenších maľovanie na tvár, hudobné vystúpenie Mariety Roxerovej zo skupiny Mix Tape a samozrejme nebudú chýbať ani hlavní predstavitelia seriálu Ján Koleník a Anikó Vargová.

POOGIE BELL BAND

15. apríl 2017 od 19:00 hod., Kultúrny dom, Dobšiná
Neváhajte a príďte si užiť jazzový večer už dňa 15. apríla 2017, počas ktorého vás bude zabávať so skvelou jazzovou hudbou kapela Poogie Bell Band. Koncert sa začne o 19:00 hod. v Kultúrnom dome v Dobšinej. Budú vás počas večera baviť famózni jazzoví muzikanti ako Mike Stephens, Juraj Griglak, Poogie Bett a Bobby Broom. Jednoznačne si to nenechajte ujsť. Cena vstupného: 5 eur.

Veľkonočný koncert kapely Sexit v Rožňave

15. apríl 2017 od 21:00 hod., Irish Pub, Rožňava
Už o niekoľko dní nám na dvere zaklope dlhoočakávaná Veľká noc. Irish Pub tak nezaháľal, a pripravil si pre vás netradičnú veľkonočnú zábavu. Večer sa bude niesť v štýle rockovej hudby, ktorú vám zaručí domáca kapela Sexit. Toto si určite nemôžete nechať ujsť. V tento deň si pre vás pub pripravili aj jednu zaujímavosť. Počas noci sa bude v ponuke nachádzať aj špeciálne čapované zelené pivo, ktoré jednoznačne musíte ochutnať.

Špeciálna NEDEĽNÁ veľkonočná párty v TIMES CLUBE

16. apríl 2017 od 20:00 hod., Times Club, Rožňava
Už 16. apríla čakajú v TIMES CLUBE všetkých milovníkov tanečnej elektronickej hudby v jednom špeciálnom hudobnom zložení s tými najlepšími domácimi djs, ako sú DJ ANNDY, DJ SAMURAJ a DJ REASON. Čaká vás aj špeciálna veľkonočná show. Počas večera obľúbený miešaný cocktail SPEED za skvelú cenu 1 euro pri kúpe 3 drinkov máš jeden zadarmo. Vstupné na akciu je 1 euro do polnoci k vstupnému NICOLAUS vodka grátis.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM