Marek Šebeňa Futbal

Pred 5. kolom I. triedy - Očami Adriána Szaniszlóa

V 5. kole OM I.trieda cestuje Plešivec do Brzotína. S akými ambíciami, to sme sa už spýtali predsedu klubu Adriána Szaniszlóa. A prezradil nám aj ako vidí výsledky piateho kola..

Po víťazstve 4:0 v minulom kole doma s Vlachovom, s akými cieľmi idete do Brzotína?

Sme v plnej sile, zatiaľ, preto by sme chceli nadviazať na dobrý vysledok z posledného zapasu a radi by sme bodovali. Posledný prípravný zápas sme vyhrali s Brzotínom 2–0, ale posledné dva zápasy netradične u tohto súpera prehrali, teda štatistiku by sme radi napravili.

Brzotín má šikovných a rýchlych útočníkov?

Áno, vieme o tom a potrebujeme sa zamerať na ich eliminovanie a postrážiť tvorcu hry Romana Znaka.

V akej zostave idete do Brzotína?

Zostava z posledného kola by sa nemala meniť, predpokladaná zostava v zátvorke je alternatíva.

Koncz – Liptay,Szanis­zló(Macho),Sza­bó-dozsa-Volčko-Kubík,Horvath,La­ven(Tomi),Gallo(Ba­logh)-Kakalejčík,Poštár

Drenko uz nebude vo vašej zostave, kam má namierené?

Neviem, nepovedal. Povedal len, že nechce nastúpiť, teda viac to neriešim.

Mali ste aj tréning, na ktorom ste si prešli nejaké herné situácie?

Nakoľko sa mužstvo nedojednalo na konkrétnom dni, hráči trénovali individuálne . Poniektorí si zahrali nohejbal , niekto hral tenis a niekto bol na bajkoch.

Zároveň pozývam všetkých čitateľov portálu Rožňava 24, aby sa prišli pozrieť nielen na náš zápas do Brzotína, ale prišli povzbudiť svoje mužstvá. Tu je rozpis piateho kola:

Rudná – Dlhá Ves Vlachovo – Dobšiná Brzotín – Plešivec Kružná – Gem. Poloma Vyšná Slaná – Honce Betliar – Krh. Dlhá Lúka Jablonov – Lipovník

5. kolo očami Adriána:

Rudná – Dlhá Ves : Rudná je doma silná a preto predpokladám i keď vyrovnaný zápas, ale predsa víťazstvo domácich. Vlachovo – Dobšiná : Vlachovu to nejde a preto iné ako 2 zrejme nebude. Brzotín – Plešivec : neradi by sme prehrali a preto berieme i remízu Kružná – Gem. Poloma : ambiciozny nováčik si zrejme doma opäť body nedá vziať. Vyšná Slaná – Honce : Vyšnoslanci budú musieť konečne naplno bodovať a dopomôcť im môže i nevýrazna hra Honiec v tomto ročníku . Betliar – Krh. Dlhá Lúka : Hostia su v „laufe“ a betliarci po debakli by sa radi uchytili, zápas nemá favorita a preto očakávam delbu bodov Jablonov – Lipovník: Lipovník ako jedno z najkvalitenejších mužstiev dozaista zaboduje naplno.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM