Tlačové správy

Pracovníci vodární si zmerajú sily v Rožňave: Súťaž zručností, montáže i opravy. A to nie je všetko!

Medzizávodná súťaž zručnosti vodárenských pracovníkov a Deň vodárenskej techniky. Taký nesie názov podujatie, ktoré sa už o pár dní bude konať práve v našej Rožňave. Počas nej vás čakajú rôzne ukážky vodárenských prác a mnoho ďalšieho...

Ilustračný obrázok k článku Pracovníci vodární si zmerajú sily v Rožňave: Súťaž zručností, montáže i opravy. A to nie je všetko!
Zdroj: PR

Východoslovenská vodárenská spoločnosť, a.s. každoročne pripravuje tento typ súťaží v inom meste, aby sa aj verejnosť mohla priamo zoznámiť s prácou zamestnancov jej spoločnosti. Pracovníci jednotlivých závodov si vždy zmerajú svoje sily, skúsenosti a zručnosti v rôznych súťažných disciplínach. Tento rok sa súťaž uskutoční v Rožňave. Verejnosť si tak bude môcť pozrieť, ako sa realizuje montáž a oprava vodovodného potrubia, či súťaž zručnosti stavebných strojníkov, takisto ukážku budovania verejnej kanalizácie či osadenie samonivelizačných poklopov na kanalizačné šachty, čo je mimochodom na súťaži novinkou.

Podujatie sa začína 26. augusta o 8.30 hod. na Námestí baníkov vystúpením folklórneho súboru DUBINA a predstavením súťažných družstiev zo závodov VVS, a.s. z celého východného Slovenska. Program pokračuje súťažami, okrem nich si návštevníci budú môcť pozrieť vystavené vozidlá a zariadenia vodárenskej techniky. Vyhodnotenie súťaže o 15.00 hod. bude spojené s pestrým kultúrnym programom. Návštevníkov zabaví opäť folklór v podaní FS DUBINA, ale svojimi chytľavými modernými letnými hitmi aj speváčka Michaella Papp s kapelou, ktorá sa pred pár rokmi zúčastnila súťaže Eurovision Song Contest.

Počas celého dňa bude atraktívny Vodný bar s príjemnou obsluhou verejnosti ponúkať chladivé, zdravé nealkoholické osvieženie na horúce dni.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: PR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM