Peter Simon Správy

Práca učiteľov v Rožňave neostala bez povšimnutia: Primátor im spestril sviatok, FOTO

Peknej pocty sa dostalo aj učiteľom z Rožňavy. Ich prácu a prínos pre spoločnosť ocenil samotný primátor mesta, Pavol Burdiga.

Ilustračný obrázok k článku Práca učiteľov v Rožňave neostala bez povšimnutia: Primátor im spestril sviatok, FOTO
24
Galéria
Zdroj: Mesto Rožňava

Deň učiteľov sa u nás slávi ako spomienka na narodenie Jana Amosa Komenského. 28. marec – sa stal pre vyučujúcich sviatkom. Vedenie nášho mesta nezabudlo a okrem ruží sa im dostalo aj pocty. Primátor zdôraznil dôležitosť tejto profesie, ale aj obetavosť pedagógov.

Mesto Rožňava sa rozhodlo konať a pri príležitosti Dňa učiteľov dňa 28.marca pozval primátor mesta Pavol Burdiga do zrkadlovej siene budovy historickej radnice štatutárov škôl na území mesta Rožňava a poslancov Mestského zastupiteľstva v Rožňave – pedagógov.

„V príhovore primátor mesta zdôraznil dôležitosť práce učiteľa, jeho obetavosť, trpezlivosť, námahu a úsilie. Vyjadril obdiv a vďaku pri výchove a vzdelávaní detí – od tých najmenších, až po tie, ktoré prekračujú prah dospelosti. Po kultúrnom programe pod vedením Ivana Nemčoka prítomným pedagógom za ich záslužnú prácu primátor mesta odovzdal ďakovný list a ružu – symbol mesta,“ povedala Erika Švedová z odboru školstva, kultúry, mládeže a športu v Rožňave.

Pocta sa ušla aj Janke Mičudovej, vedúcej odboru školstva, kultúry, mládeže a športu v Rožňave.

Obrazom: Deň učiteľov v Rožňave
24
Galéria
Zdroj: Mesto Rožňava
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM