Peter Simon Správy

Pozrite si ich aj vy: TOP 5 najzaujímavejších správ týždňa z Rožňavy

Nestíhali ste cez týždeň sledovať informácie týkajúce sa Rožňavy a okolia? V jednom balíku vám prinášame 5 článkov, ktoré našich čitateľov zaujali najviac.

Ilustračný obrázok k článku Pozrite si ich aj vy: TOP 5 najzaujímavejších správ týždňa z Rožňavy
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

V Plešivci horeli autá

Obyvatelia Plešivca pri Rožňave zažili poriadne rušnú noc. V lokalite pri železničnej stanici horeli autá. Po nahlásení požiaru na miesto udalosti ihneď smerovali jednotky hasičov z Rožňavy. Po príjazde už boli autá v plameňoch. Jedno z nich zhorelo úplne, no škody budú väčšie, keďže sa požiar rozšíril aj na ďalšie dve zaparkované v tesnej blízkosti. Tie to schytali tiež.

Vizážistka Barbora (22) na rovinu

Základom kvalitnej vizáže je aj čistá a zdravá pleť, ktorá je jednou z prvých vecí, ktoré si na človeku všimnete. Pozrite sa však, akých prehreškov sa podľa vizážistky Barbory Melošovej dopúšťame. Tentoraz sme sa zamerali na úpravu obočia.

Zdroj: Barbara Melošová

Rožňava aktuálne na 11. priečke

Súťaž o NAJ mesto a obec Slovenska vyhlásil internetový portál Slovakregion. Odštartovala 1. apríla a potrvá až do 31. októbra. Po tomto dátume spoznáme absolútnych víťazov. Ako je na tom momentálne metropola horného Gemera? Po takmer dvoch mesiacoch hlasovania sa Rožňava priebežne nachádza na peknej 11. priečke.

Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Miesto pri Rožňave, kde to dýcha históriou

Plešivec je naozaj úchvatný. Hlavne v časti železničnej stanice. Pri bežnej prechádzke si možno niektoré zaujímavosti ani nevšimnete, stačí však mať otvorené oči a história sa začne prejavovať aj sama. Prekvapenia číhajú na každom rohu.

Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Zabudnuté miesta na východe

Východ Slovenska je plný krás a bohaté zážitky nám ponúkajú aj obce neďaleko Rožňavy. Inšpirujte sa našimi tipmi v seriáli o najzaujímavejších obciach v okolí Rožňavy.

Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM