Peter Simon Správy

Pozrite si ich aj vy: Najčítanejšie články tohto týždňa z Rožňavy

Je tu nedeľa a to je ten správny čas sa obzrieť za končiacim sa týždňom. Tieto články sa na našom portáli počas neho čítali najviac...

Ilustračný obrázok k článku Pozrite si ich aj vy: Najčítanejšie články tohto týždňa z Rožňavy
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Rožňavu a okolie zasiahlo husté sneženie

Po dlhšom čase sme sa opäť dočkali. Vo štvrtok, 21. decembra 2017 v podvečerných hodinách začalo v našom meste husto snežiť. Za okamih sa Rožňava ocitla pod bielou prikrývkou.

Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Radnica nezabudla ani na chudobných

Mesto Rožňava v spolupráci s viacerými organizáciami v utorok, 19. decembra 2017 od 13:00 hod. v priestoroch historickej radnice pripravilo posedenie pre sociálne slabších ľudí z nášho mesta.

Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Gymnazisti sa predviedli

Aj tento rok sa na rožňavskom gymnáziu konalo tradičné podujatie, ktoré sa teší obľube. Reč je o Dni medzinárodnej kuchyne a v priestoroch školy sa konal tesne pred Vianocami. Toto podujatie patrí u väčšiny študentov ku tým krajším. Rôznorodé jedlá Slovenskej a aj zahraničnej kuchyne pripravovali žiaci gymnázia pre rovesníkov. Spomenúť môžeme aj špeciality z Americkej, Ruskej i Gréckej gastronómie. Podujatie otvoril riaditeľ školy Jozef Matis.

Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Parádne umiestnenie

Rožňavčan Dušan Šurina zabodoval. Po sčítaní bodov ho asociácia jednoznačne ocenila prvým miestom. Tomuto športu sa venuje vo voľnom čase.

Zdroj: Facebook

Sympatická Rožňavčanka Lucia založila vlastnú značku

Známa Rožňavčanka Lucka založila úspešnú handmade značku. Eviduje tisíce predaných výrobkov. Prečítajte si, čo nám táto sympatická žena prezradila v rozhovore.

Foto: Lucia Laciaková

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM