Peter Simon Samospráva

Poznáme kandidátov na primátora Rožňavy: PREHĽAD, kto zabojuje o naše hlasy!

Do polnoci mali uchádzači o post primátora mesta čas podať svoje kandidátne listiny. A hoci väčšina si to nechala na poslednú chvíľu, dnes už poznáme kandidátov. Pozrite, kto podľa predbežných informácií zabojuje o funkciu primátora Rožňavy...

Ilustračný obrázok k článku Poznáme kandidátov na primátora Rožňavy: PREHĽAD, kto zabojuje o naše hlasy!
Zdroj: TASR

Zatiaľ čo v minulých voľbách sa o post primátora uchádzalo až deväť kandidátov, momentálne je ich šesť. Ako potvrdila Helena Šujanská, zapisovateľka Mestskej volebnej komisie, v Rožňave tak urobilo šesť kandidátov na primátora, z toho štyria za politické strany – KSS, OKS, MOST-HÍD a PRÁVO A SPRAVODLIVOSŤ.

Kandidatúra súčasného primátora mesta Pavla Burdigu (MOST-HÍD) veľkým prekvapením nie je. V poslednej dobe sa hovorilo aj o Milanovi Capákovi (KSS), ktorý kandiduje za primátora. Mená, ktoré k nemu pribudli, sa však v posledných týždňoch veľmi neskloňovali. Sú to Ivan Kuhn (OKS), Ľubomír Takáč (PRÁVO A SPRAVODLIVOSŤ) ako aj v minulosti na post primátora mesta Rožňava kandidujú aj dvaja nezávislí kandidáti, Monika Polgáriová a Peter Šíma, ktorí taktiež zabojujú o kreslo rožňavského primátora.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM