Peter Simon Rôzne

Posledná šanca pred školou: Využite denný tábor a doprajte svojim deťom nové zážitky

Denný tábor pre deti pod názvom Šporťáčik, ktorý už momentálne prebieha, organizuje Centrum voľného času v Rožňave. Ešte stále všek môžete svoje deti do neho prihlásiť a dopriať im tak veľa zábavy a športových aktivít.

Ilustračný obrázok k článku Posledná šanca pred školou: Využite denný tábor a doprajte svojim deťom nové zážitky
Zdroj: Dnes24.sk

Tábor prebieha v čase od 18.8.2014 do 22.8 2014 od 8:00 hod. Hlavným vedúcim je Ladislav Dávid a o správny chod tábora sa starajú aj ďalší členovia centra voľného času, ako aj členovia študentského parlamentu v Rožňave.

„Deti zatiaľ využili zrekonštruované priestory pri CVČ, areál školy ZŠ Zlatá, areál kúpaliska, kde si precvičovali a zlepšovali svoje schopnosti vo futbale, basketbale, florbale, volejbale, plávaní, nohejbale, vybíjanej, jazde na kolobežkách a dozvedeli sa niečo o priaznivých účinkoch pohybu na organizmus. Získali vedomosti o správnom pitnom režime pre deti a mládež a čo-to sa ešte dozvedia o správnom stravovaní,“ komentoval vedúci Ladislav Dávid.

V ďalších dňoch deti čaká taká ľahšia turistika, návšteva kúpaliska, vyberú sa aj na futbalový štadión, futbalovú akadémiu Dovaj a nakoniec príde na rad návšteva dopravného ihriska v Rožňave. Viac informácií o tomto tábore môžete získať priamo v priestoroch centra, alebo telefonicky na čísle: 058/7324711, 7882270.

Príď si zašportovať s kamošmi. Šporťáčik do konca týždňa
11
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM