Peter Simon Správy

Posledná lyžovačka v roku 2016: Stredisko pri Rožňave išlo naplno, FOTO, VIDEO

Sezóna na svahoch je v plnom prúde. Priaznivci zimných športov z Rožňavy a okolia nezaháľali ani posledný deň v roku 2016. Lyžovačku si vychutnávali za slnečného počasia, my sme boli pri tom.

Ilustračný obrázok k článku Posledná lyžovačka v roku 2016: Stredisko pri Rožňave išlo naplno, FOTO, VIDEO
35
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Mrazivé, no slnečné počasie prilákalo na zasnežený svah do strediska Július počas posledného dňa v roku 2016 množstvo priaznivcov zimných športov. Vlek aj bufet bol vyťažený. My sme sa tam boli pozrieť tiež.

Nadšenci zimných športov sa konečne dočkali. Lyžiarske stredisko pri Rožňave ide naplno, snehu majú dostatok a aj počasie dopraje.

Množstvo ľudí z Rožňavy a okolia sa rozhodlo 31. december 2016 prežiť zdravo. Lyžiarske stredisko Július sa teší obľube. Na parkovisku sme zazreli aj autá zo susedných okresov. Sezóna je momentálne v plnom prúde.

Pozrite si, ako sa lyžovalo na Júliuse posledný deň v roku 2016 :)

„Pre lyžiarov sú k dispozícii 2 vleky TATRAPOMA H 130 – 1000 m a detský vlek TATRAPOMA P – 150 m. Po novom sa podľa Eltschlägerovej zriadila požičovňa lyží s úplne novým vybavením od známej firmy. Nové lyže, lyžiarky, palice a prilby sú teda samozrejmosťou,“ uviedla prevádzkovateľka rekreačného strediska Július, Zuzana Eltschlägerová.

Ako dodala, aj keď sa lyžuje na technickom snehu, jeho kvalita je vynikajúca. To nám potvrdilo aj niekoľko opýtaných respondentov.

Zdroj: Facebook
Obrazom: Pozrite si, ako to vyzeralo na Júliuse posledný deň roku 2016
35
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM