Peter Simon Správy

Poslanci sa zhodli: Novým riaditeľom Technických služieb mesta je Mikuláš Gregor, FOTO

Na včerajšom stretnutí primátora mesta a poslancov sa na rokovací stôl dostal aj návrh na vymenovanie nového riaditeľa rožňavských Technických služieb. Funkciu začne už o niekoľko dní vykonávať Mikuláš Gregor.

Ilustračný obrázok k článku Poslanci sa zhodli: Novým riaditeľom Technických služieb mesta je Mikuláš Gregor, FOTO
35
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Ako prítomných informoval primátor Rožňavy Pavol Burdiga, uznesením Mestského zastupiteľstva v Rožňave bol Ing. Ivan Demény na základe jeho žiadosti odvolaný z funkcie riaditeľa príspevkovej organizácie Technické služby mesta Rožňava a zároveň poverený výkonom funkcie riaditeľa príspevkovej organizácie Technické služby mesta Rožňava do vymenovania nového riaditeľa na základe výsledkov výberového konania.

„Na základe uvedenej skutočnosti bolo vypísané výberové konanie na funkciu riaditeľa Technických služieb mesta Rožňava. Výberové konanie sa uskutočnilo 14. decembra 2016. Na funkciu riaditeľa Technických služieb mesta Rožňava sa prihlásili 2 uchádzači, z ktorých jeden ospravedlnil svoju neprítomnosť,“ spresnil Burdiga.

Ako dodal, výberová komisia mu odporučila predložiť mestskému zastupiteľstvu návrh na vymenovanie PaedDr. Mikuláša Gregora, MPH do funkcie riaditeľa príspevkovej organizácie Technické služby mesta Rožňava.

Poslanci mali niekoľko pripomienok, avšak len ku hlasovaniu. Jeden z nich, Zoltán Beke sa zriekol hlasovania z etických dôvodov, keďže je zamestnancom spomínanej spoločnosti. Za vymenovanie nového riaditeľa bolo napokon 7 prítomných poslancov a proti traja. Zdržal sa jeden.

Nový riaditeľ Technických služieb, Mikuláš Gregor svoju funkciu začne vykonávať od 1. marca 2017.

Foto: ilustračné

Obrazom: Momentky zo zastupiteľstva
35
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM