Peter Simon Kultúra

Poradíme vám, ako stráviť voľné dni: Prehľad najzaujímavejších akcií v Rožňave

Prichádza opäť vytúžený oddych. Premýšľate nad tým, ako si ho spríjemniť? My vám v tom pomôžeme. Vyberte si z našej ponuky pripravovaných akcií.

Ilustračný obrázok k článku Poradíme vám, ako stráviť voľné dni: Prehľad najzaujímavejších akcií v Rožňave
Zdroj: Dnes24.sk

Welcome Summer 2016

1. júl 2016 od 21:00 hod., Colors Club Rožňava
Už onedlho sa priprav na najväčšiu otváračku leta nabitú pestrým lineupom a kvalitnou elektronickou hudbou počas celého večera. Dj Shamell, Dj Toffy, ANNDY, DJ LUMAX.

Dni obce Jablonov nad Turňou 2016

2. júl 2016 od 13:00 hod., pri futbalovom ihrisku, Jablonov nad Turňou
Okrem futbalu a bohatých kultúrnych vystúpení nebude chýbať večerný koncert, či tombola a tanečná zábava. O dobré jedlo a občerstvenie núdza určite nebude.

Betliarske Vidly na strelnici

2. júl 2016 od 16:00 hod., Park Strelnica, Rožňava
Privítajte leto pod holým nebom neďaleko nášho mesta a vychutnajte si domáce burgre pri tónoch skupiny Betliarske Vidly. Všetko sa uskutoční v krásnej prírode parku na strelnici v našom meste.

Rožňavské kultúrne leto 2016

2. júl 2016 od 16:00 hod., Námestie baníkov, Rožňava
V našom meste sa pripravuje podujatie, ktoré sa dá nazvať novinkou. Zrekonštruované námestie chce mesto naplno využiť. V sobotu 2. júla 2016 o 16:00 hod. sa pri malom pódiu na severnej strane námestia uskutoční oficiálne otvorenie Kultúrneho leta v meste Rožňava, po ktorom bude nasledovať pravá letná zábava v rytmoch zumby.

Večerné prehliadky kaštieľa Betliar

2. júl 2016 od 19:30 hod., Kaštieľ Betliar
Letná sezóna 2016 sa v betliarskom kaštieli nesie v znamení tajomstvami opradenej barónky Žofie Serédyovej. Okrem toho si však môžete vychutnať aj úspešné večerné prehliadky. Tie budú odteraz celý júl a august každú sobotu.

Pohľad zblízka

3. júl 2016 nedeľa od 16:00 hod., Kaštieľ Betliar
Komentovaná prehliadka výstavy „Žofia – pani Krásnej Hôrky" so zameraním sa na umenie a kultúru na renesančných a barokových šľachtických dvoroch – Július Barczi (teoretik a historik umenia riaditeľ SNM-Múzea Betliar).

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM