Veronika Ondo-Cholewová Krimi

Policajti dostali info, že o polnoci na cintoríne sa má odohrať niečo hrozné: Hneď ako prišli konali, v hre bol život človeka!

Muži zákona zažili noc ako z hororu. Najprv oznámenie od občana, ktorému až ťažko uveriť, potom akcia, na ktorú len tak nezabudnú...

Ilustračný obrázok k článku Policajti dostali info, že o polnoci na cintoríne sa má odohrať niečo hrozné: Hneď ako prišli konali, v hre bol život človeka!
Foto: Adriana Banásová / Zdroj: Dnes24.sk

Policajti boli v stredu 25.novembra krátko po polnoci vyslaní preveriť oznámenie občana o tom, že muž sa chce zabiť na miestnom cintoríne. Podľa hovorkyne J. Mésarovej po príchode na miesto policajti zbadali v tme sediacu osobu, s ktorou začali komunikovať.

„Pristúpili k mužovi (41) a zbadali, že drží v rukách nôž,“ uviedla hovorkyňa. Dodala, že ho okamžite vyzvali, aby nôž položil na zem. Keď muž podľa polície na výzvu nereagoval a rukami smeroval k hrudnej časti, policajti neváhali, odvrátili jeho pozornosť a muža odzbrojili.

„Následne boli privolaní pracovníci a muža previezli na vyšetrenie do košickej nemocnice,“ uzavrela polícia. Dráma sa odohrala na cintoríne v Moldave nad Bodvou.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM