Peter Simon Správy

Pohľad na Rožňavu z miesta, kam sa tak ľahko nedostanete. ZÁBERY hovoria za všetko

Na prírodu v okolí Rožňavy je hrdý asi každý z nás. A práve preto máme pre vás lahôdku, tentoraz však trošku v inom šate. Vybrali sme sa na miesto, skade sa nám aspoň časť nášho mesta ukázala ako na dlani. Pozrite si letné zábery plné farieb.

Ilustračný obrázok k článku Pohľad na Rožňavu z miesta, kam sa tak ľahko nedostanete. ZÁBERY hovoria za všetko
13
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Mesto pod Volovcom ponúka nádherné pohľady a scenérie. Teraz si však dominanty a známe zákutia Rožňavy môžete pozrieť z iného uhla, ako ste bežne zvyknutí!

Rožňava už niekoľko dní dýcha pravou letnou atmosférou. Rozkvitnuté ulice sú toho dôkazom. Naše mesto však ponúka oveľa viac krás. Pozrite si v našej galérii niekoľko fotiek, ktoré sme zhotovili z miesta, kam sa len tak nedostanete. Ak ste tipovali strechu mestského úradu, tak je to správne.

Dôkazom sú zábery rožňavských dominánt a známych zákutí, ktoré boli nafotené z výšky. Kochať sa tak môžete nevšednými pohľadmi na strážnu vežu, ale aj veže kostolov. Na fotkách vidieť aj ruch frekventovanej Šafárikovej ulice, ba aj kalváriu. Nechýba však ani pohľad smerom na kameňolom pri Gombaseku, záber na Volovec, či smerom na Dobšinú.

Máte aj vy zaujímavé zábery nášho mesta a chceli by ste sa o ne podeliť spolu s našimi čitateľmi? Zašlite nám ich na simon@global24.sk aj s krátkym popisom, kde a pri akej príležitosti ste ich nacvakali.

Pozrite si v priloženej fotogalérii Rožňavu zachytenú zo strechy známej budovy.

Obrazom: Fotky zo strechy mestského úradu v Rožňave
13
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM