Peter Simon Rôzne

Pestrý deň na gymnáziu v Rožňave. Riaditeľ dokonca pre študentov aj navaril + FOTO

Gymnázium P. J. Šafárika v Rožňave organizovalo zaujímavý a pestrý deň pre žiakov školy. Zaujímavosťou bolo, že sa súťaží zúčastnili aj budúci študenti, ktorí sú už na školu úspešne prijatí.

Ilustračný obrázok k článku Pestrý deň na gymnáziu v Rožňave. Riaditeľ dokonca pre študentov aj navaril + FOTO
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Ako nás informovala profesorka gymnázia v Rožňave Diana Matisová, dňa 5. júna 2015 si žiaci z triedy kvarta pod vedením pedagógov pripravili pre svojich mladších kamarátov z tried príma, sekunda, tercia a pre budúcoročných žiakov prímy množstvo aktivít. „Aktivity prebiehali na športovom ihrisku v areáli školy. Žiaci súťažili v rôznych disciplínach ako hod granátom, hod frisbee, streľba zo vzduchovky, skauting, podanie prvej pomoci, člnkový beh, civilná obrana, beh v plynových maskách, prenos raneného, floorbal a mnoho ďalších,“ prezradila Matisová.

Na víťazov čakala sladká odmena a riaditeľ gymnázia, Jozef Matis, sa postaral o hladné brušká účastníkov a navaril im skvelý guláš na ktorom si v závere podujatia pochutnali žiaci aj pedagógovia.

Budúcim žiakom gymnázia v Rožňave sa podľa ich slov akcia veľmi páčila. Hlavný dôvod ich návštevy uviedli spoznanie pedagógov, ako aj spolužiakov a priestor školy. Na podujatí sa patrične zabavili.

Pozrite si fotky z gymnázia v našej galérii!

Druhý album nájdete TU!

Obrazom: Športový deň na gympli a riaditeľský guláš
35
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM