Peter Simon Rôzne

Osviežme sa slnkom, keď je tak škaredo: Leto sme si užívali ako páni:) FOTO

Ako sa hovorí, von by ste dnes ani psa nevyhnali. Spravte si náladu aspoň takto. Pozrite si zaujímavé letné momentky, ktoré sme si pre vás pripravili :)

Ilustračný obrázok k článku Osviežme sa slnkom, keď je tak škaredo: Leto sme si užívali ako páni:) FOTO
28
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Teplé slnečné lúče, rôzne akcie, kúpaliská a poriadne osvieženie sa chladným nápojom. Aj toto neodmysliteľne patrí k letu. Ani sme sa nenazdali a po uplynulom lete prišla zima. Aj keď to momentálne vonku na sibírske teploty nevyzerá, plavky a tričká s krátkym rukávom sme museli na istý čas odložiť do skrine.

Vytiahnime nateraz aspoň spomienky. V našej galérii nájdete zaujímavé fotky, na ktorých sa poniektorí určite aj nájdete.

Brány škôl sa na niekoľko mesiacov nadobro zatvorili. Mladí si užívali rôzne aktivity, zábavu a rodiny si plánovali vytúžené dovolenky. Teraz vám prinášame rôzne fotografie, ktoré jasne naznačujú, že uplynulé leto v plnej sile zavítalo aj do nášho mesta. Na fotkách vidieť slnečné lúče predierajúce sa prírodou, rôzne momenty z rožňavského kúpaliska, obyvateľov mesta pri oddychu na Námestí baníkov, ale aj akcie, ktoré sa minulý rok uskutočnili :)

Hlasujte v našej ankete, ktorú nájdete pod článkom. Aké je podľa vás leto v našom meste? Stačí klik a vás názor je zaznamenaný.

Obrazom: Letné fotky
28
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM