Peter Simon Rôzne

Oslavy v Rožňave: Bohatý program pokračoval aj v piatok

Na tohtoročný jarmok spojený s oslavami dní mesta Rožňava sa prišlo pozrieť množstvo domácich, ale aj cezpoľní zo širšieho okolia. Hudba, tanec, voňavé dobroty a nočná zábava. Toto všetko mali možnosť návštevnici zažiť.

Ilustračný obrázok k článku Oslavy v Rožňave: Bohatý program pokračoval aj v piatok
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Ako sme vás informovali v predošlom článku, tradičný jarmok spojený s oslavami dní mesta Rožňava 2014 začali pompéznym otváracím ceremoniálom a následne pokračovali bohatým kultúrnym programom. Zaujímavý rôznorodý program a vystúpenia pokračovali aj od piatkového dopoludnia až do neskorých nočných hodín.

Program rozbehli najmladší

Na pódiu sa postupne vystriedali žiaci základných škôl s pripraveným programom. Nechýbali ani žiaci základnej umeleckej školy, folklórny súbor Haviar, folklórny súbor Jánošík a ľudová hudba Ďatelinka. V parku pod vežou zase prebiehala ochutnávka špecialít obcí rožňavského okresu, kde šikovné kuchárky a kuchári varili tie najlepšie dobroty. Do sprievodného programu možno zaradiť aj tvorivé dielne a športové aktivity centra voľného času v Rožňave, kde sa deti mohli vyblázniť pri zaujímavých aktivitách, ktoré pre nich pripravili.

Večer patril hudbe

Mladí raperi Chio a Osiris odpálili svoju hudobnú produkciu, ktorú si prišlo vypočuť veľké množstvo zvedavcov. Následne sa predstavili siláci z klubu BigBull Rožňava, ktorí súťažili o najsilnejšieho muža jarmoku. Po týchto vystúpeniach začal hlavný program, ktorý sa niesol v znamení odovzdávania cien primátora mesta a cien najlepším športovcom mesta Rožňava.

Večernú zábavu otvoril známy Rožňavčan Robo Šimko a skupina Massriot. Hviezdou piatkového večera sa stala skupina AYA, ktorá zahrala svoje najznámejšie hity. Pre tých, ktorý sa chceli zabávať do ranných hodín pripravil DJ Peter Bodnár poriadnu after párty priamo na námestí.

Prinášame vám videozostrih piatkového dňa a večera. Želáme príjemné sledovanie.

Jarmok a dni mesta - piatok
1
Galéria
Jarmok a dni mesta - piatok
33
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM