Peter Simon Správy

Obzrite sa za celým týždňom: Výber 5 článkov, ktoré najviac upútali našich čitateľov

Je tu posledný deň tohto týždňa. Obzrite sa za ním spolu s nami a to vďaka výberu piatich článkov, ktoré našich čitateľov počas neho najviac upútali.

Ilustračný obrázok k článku Obzrite sa za celým týždňom: Výber 5 článkov, ktoré najviac upútali našich čitateľov
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Rázovité obce Gemera

Východ Slovenska je plný krás a bohaté zážitky nám ponúkajú aj obce neďaleko Rožňavy. Inšpirujte sa našimi tipmi v seriáli o najzaujímavejších obciach v okolí Rožňavy.

Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Ovčiarsky deň v Brzotíne prilákal davy

Na Konskom dvore v Brzotíne pripravili organizátori pre širokú verejnosť podujatie s názvom Ovčiarsky deň. Zaujímavé ukážky si prišlo pozrieť množstvo zvedavcov. Nechýbala ani ľudová muzika.

Foto: Štefan Majerčák

Pozrite si čaro nočného mesta

Niet pochýb, že naše mesto má čo ponúknuť. Často sme svedkami toho, že si ho domáci a aj turisti fotia, aby si uschovali svoje spomienky na dané okamihy a situácie. My sme sa rozhodli niektoré miesta navštíviť v naozaj netradičnom čase a teraz vám prinášame výsledok, ktorý sa oplatí pozrieť.

Krásy Dobšinskej ľadovej jaskyne a okolia na úchvatnom VIDEU

Gemer disponuje pestrou mozaikou prírodných i rekreačných lákadiel, ktoré majú čo ponúknuť ako v lete, tak i v zime. Jedinečnosť Slovenského krasu s jeho krasovými útvarmi viedla k výstavbe viacerých turistických náučných chodníkov a cyklotrás. Spomenúť však treba aj jaskyne, ktoré sú naozaj rozmanité a ponúknu krásne pohľady na to, čo dokáže vytvoriť príroda.

Zdroj: TASR

Rožňavčanka Karmen (19) v prvom finálovom kole

Medzi Gemerčanmi je Karmen Pál-Baláž z Rožňavy Superstar už teraz. Pred časom sa nádejná speváčka dostala do top 10 finalistov. V prvom kole sa predviedla.

Zdroj: youtube

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM