Peter Simon Futbal

OBRAZOM: Rožňavčania premiérovo na domácej pôde porazili hráčov Čane

Na futbalovom štadióne v Rožňave sa včera odohral prvý zápas na domácom trávniku v jarnej časti. Hráči z Rožňavy privítali rivala z Čane, ktorého napokon aj suverénne zdolali. Pozrite si, ako to na trávniku vyzeralo.

Ilustračný obrázok k článku OBRAZOM: Rožňavčania premiérovo na domácej pôde porazili hráčov Čane
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Po zisku bodu v Šaci sa štvrtoligové mužstvo SP MFK Rožňava postavilo v domácom zápase proti futbalistom z Čani, ktorá na Rožňavu v priebežnej tabuľke strácala pred zápasom dva body. Zápas futbalisti napokon vyhrali s pekným skóre 3:0 čím si pripísali ďalšie 3 body, no podľa trénera Kuzmu to nebolo ono. „S výsledkom zápasu som spokojný, trikrát sme skórovali a získali plný počet bodov, čo ma teší. So samotnou hrou nemôžem byť spokojný, lebo od dvadsiatej tretej minúty po vylúčení hráča hostí, sme túto skutočnosť nedokázali viac využiť v náš prospech. Mali sme súpera dostať pod tlak, útočiť a vytvárať šance na skórovanie. Naša prevaha sa neprejavila na rýchlejšej hre, chýbal nám pohyb a prenášanie hry do voľných krídelných priestorov. Škoda, mohli sme divákov, ktorých bol pomerne hojný počet, potešiť nie len výsledkom, ale aj lepšou hrou,“ uviedol po zápase tréner SP MFK Rožňava Branislav Kuzma.

„Nevystrelili sme na bránu, čo bola asi dosť veľká chyba a dôvod dnešného prehratého zápasu. Žiaľ aj takto to musí niekedy dopadnúť,“ uviedol po zápase tréner FK Čaňa Peter Andrejco

SP MFK Rožňava – FK Čaňa 3:0 (2:0)
Góly strelil F. Kovács 2 a Kúdela 1. V zostave domáceho mužstva boli Šalamon, Kúdela, Breuer, Sappanoš, Milata, Pollák, Mészner, Gere, Strelka, Kovács a Havko. Striedal Róth a Drobňák.

Prinášame vám VIDEOZOSTRIH a viac vyjadrení. Želáme príjemné sledovanie.

SP MFK Rožňava VS FK Čaňa
1
Galéria
SP MFK Rožňava VS FK Čaňa 3:0
16
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM