Peter Simon Kultúra

OBRAZOM: Medzinárodné gala predstavenie BBH Talkshow v Rožňave

Stovky nadšencov nielen z nášho mesta. Na Mestskom úrade v Rožňave spoločne vystupovali hudobníci, zabávači, tanečnice. Dobrá nálada gradovala každou minútou. Pozrite si fotky a video ;)

Ilustračný obrázok k článku OBRAZOM: Medzinárodné gala predstavenie BBH Talkshow v Rožňave
Zdroj: Dnes24.sk

V piatok sa v našom meste uskutočnil už po niekoľký krát zaujímavý a pestrý galavečer. Hlavným organizátorom podujatia bola skupina BBH Talkshow a celý program sa niesol pod záštitou primátora mesta Pavla Burdigu.

Na Medzinárodnom GALA BBH TALKSHOW sa zišlo až 271 účastníkov, ktorí sledovali zaujímavý približne trojhodinový program. VIP hosťami programu boli: Štefan Skrúcaný, Pavol Zvirinský, Sindel Zsolt z Maďarska, ako aj Jaroslav Vaněk z Českej republiky, ktorý s kapelou BBH Talkshow hral počas celého predstavenia. V programe ďalej vystúpil Spevácky zbor Korona z Plešivca, Tömöl Gabika, Ľudová hudba Ondreja Hlaváča, tanečný klub orientálneho tanca Yasmin a čeršničkou bolo záverečné vystúpenie Elvisa. „Je pre nás česť, že na naše vystúpenie prišli diváci aj Košíc, Levíc, Bratislavy, Miskolca, ako aj z Plešivca, či iných bližších miest a obcí,“ uviedol Tibor Bajcsy.

Ako ďalej dodal, názov talkshow už naznačuje, že na ich vystúpeniach sa stále zúčastňujú aj pozvaní hostia. „BBH TALKSHOW ďakuje všetkým, ktorí pomohli pri organizácii podujatia, všetkým vystupujúcim, ako aj skvelému publiku, ktoré nás obdarilo na záver standig ovation,“ dodal Bajcsy.

„Do Rožňavy ma priviedlo v prvom rade moje dlhoročné kamarátstvo s Tiborom. Je to skvelé podujatia a musel som zas prísť, už po druhý krát. Ja sa tu cítim ako doma. Proste skvelí ľudia, publikum a super zábava,“ dodal Štefan Skrúcaný.

Pozrite si vo videoreportáži ďalšie vyjadrenia účinkujúcich. Želáme vám príjemné sledovanie.

MEDZINÁRODNÉ GALA BBH TALKSHOW
1
Galéria
Medzinárodné gala BBH talkshow
19
Galéria
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM