Radka Deckerová Od Vás

O mesiac sa otvorí

21. marca 2012 sa o 10.00 hod znovu stretli kompetentní zabezpečujúci zriadenie útulku pre opustené zvieratá.

Na stretnutí boli prítomní zástupcovia Mestského úradu v Rožňave, Technických služieb mesta, stretnutia sa zúčastnili veterinárni lekári MVDr. Miriam Matejzelová ( Regionálna potravinová a veterinárna správa) a MVDr. Július Ferenc, nechýbali zástupcovia občianskeho združenia Život je pes.

Technické služby mesta v týchto dňoch pracujú na osadzovaní vodovodných prípojok ako aj rozvodov vody v budove budúceho útulku. Elektrické rozvody sú kompletne dokončené.

V areáli útulku sú dokončené štyri vonkajšie koterce, na severnej strane bývalej trafostanice sa budujú ďalšie koterce pre zvieratá.

V oblasti organizačno – administratívnej prebieha proces interného pripomienkovania dokumentu “Smernica, ktorou sa upravuje odchyt túlavých zvierat a likvidácia uhynutých zvierat na území Mesta Rožňava“, úprava osobného automobilu KIA Soul – montáž ťažného zariadenia pre už existujúci prívesný vozík s oplachtovaním. Objednávajú sa nevyhnutné pracovné a iné prostriedky súvisiace s činnosťou (odchyt. oká, sieť na odchyt) pre pracovníkov Mestskej polície, pripravujú sa návrhy zmlúv o prenájme / prevádzke medzi mestom Rožňava a združením „Život je pes“, poskytovateľom deratizačnej a dezinfekčnej služby, poskytovateľom veterinárnej služby.

Na stredu 11. apríla 2012 je naplánované preberacie konanie areálu a budovy útulku pre zvieratá, otvorenie útulku je pripravované na 20. apríla 2012.

zdroj: www.roznava.sk

utulok_rv
8
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM